2789

ای حافظ شیرازی تو محرم هر رازی تو رو به شاخ نباتت قسم هر چه به صلاح من است آشکار کن 😁

من😍

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کسی نمی گوید که شما باید بی گناه و معصوم باشید ولی از شما انتظار می‌رود که به راه های خطا نروی و عذر ...

خسته نباشید.خودتون تفسیر کردین.مرسی عزیزم.💕😅💕💕💕😘😘💕💕

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
من 😌😌

کمی از غرور دست بردار خوش باش و به عشق واقعی که خداست فکر کن او به تو کمک می کند

شاهد فال

خیلی به مال دنیا دل بسته ای کمی از خسیس بودن و زراندوزی دست بردار و غم و غصه دنیا نخور باید دنیا و مالش را رها کنی و از لذت های معنوی بهره بگیری تا جهان برایت زیبا تر شود

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
وایییییی من من  نیت کردم

غم دنیا پایدار نیست رقیب تو هم همیشه موفق نیست تو خوش قلبی و پاک دلی خودت را داشته باش تا خدا کمکت کند به مراد دلت میرسی و به وصل معشوق نایل میشوی امیدت را از دست مده

شاهد فال

خون دلهایی خوردی برای به دست آوردن تجربه بسیار خوب بوده از غیب ندا رسیده که آرزوهایت برآورده میشود موفق میشوی حتی اگر رقیبت از بین نرود از دوستی کناره نگیر

من

آدم احساساتی و عاشقی هستی به هیچ چیز جز عشق اهمیت نمیدهی مایوس شدی و از بخت بدت گله داری از دست معشوق دلگیری ولی به زودی سعادت به تو روی می آورد و به مرادت میرسی 

منم

احساس گناه میکنی خدا بخشنده است به دیگران کمک کن تا لطف خدا همراهت باشد در عشق شکست خوردی یا ناامیدی ولی مطمئن باش که به پیروزی میرسی موقعی که فکرش را نمیکنی مرادت برآورده میشود

شاهد

مردای داری دست به دعا بردار بخت خفته تو بیدار میشود و شانس در خانه ات را میزند مراقب باش شانس را از دست ندهی لطف خدا همیشه شامل حال توست 

خوندم 😍

اگر میخواهی خوشبخت باشی بدبینی را از خود دور کن چاره کار در خوب دیدن آدم‌هاست اینقدر گله مندی. نکن و به نعمات هم توجه کن 

من 

بهتر است از موقعیت هایی که برایت پیش می آید غافل نشوی اگر غافل شوی کلاهت را برده اند در هر معامله جانب احتیاط را رعایت کن صدقه بده تا چشم بد از شما دور شود

من

از دوری عزیزت در عذابی در تلاش و کوشش هستی تا به طریقی به دیدار او نایل گردی از سعی و کوشش دست برندار به آرزویت میرسی

ممنون

از خدا برنگرد ناامید نشو هیچ کس نمی داند تقدیر برایش چه رقم زده اگر ناامیدی به خدا روی آور نذری اگر داری حتما ادا کن مرادی داری نذر کن برآورده میشود ناامیدی را از خود دور کن موفق میشوی