2777
2789
عنوان

از شوهرم شکایت کیفری کرذم

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 92 پست

ولی خوب کار ی کردی که قانونی رفتی جلو ببخشید ادم یک بچه از پرورشگاه میاره هم دلش براتش غش میکنه ولی چرا همسر شما اینگونه برخورد کرده را نمیفهمم امیدوارم مشکلت حل بشه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا یهو جنی شده 

یعنی چی بچه رو نمیخواد 

نکنه زیر سرش بلند شده

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
کجا؟... استغفرالله!

ببین شکایت میکنی اول تو کلانتری پرونده تشکیل میدن هر دو طرف باید بازجویی رو پرکنن بعدش پرونده میره دادگاه ابلاغیه میفرسن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

دیروز سروان کلانتری پرسید ازم یه مرد چرا باید زن جون و قشنگشو بزاره بره واقعا دارم از دیروز از خودم میپرسم چرا؟ نه بی بندو بار بودم نه هرزه نه بد قیافه نه بی سواد چرا به سروانه گفتم واقعا ازش بپرسید چرا

ببین شکایت میکنی اول تو کلانتری پرونده تشکیل میدن هر دو طرف باید بازجویی رو پرکنن بعدش پرونده میره د ...

ی سربازی گف چون شکایت کیفریه زود میگیرنش اگر نیاد سروانه گف پنج روز وقت داره بیاد نیاد میره دادسرا

ببخشيد اينو ميپرسم،مگه اسپرم اهدايي بوده كه اين حرف رو ميزنه؟

اسپرم خودش باشه و اينطور بگه ديگه واقعا نوبره!

و آوايي هست...كه كلمات را به كار نميگيرد...گوش بسپار (باردار نيستم،تذكر تاريخ امتحانمه كه هي ببينمش كمتر تو ني ني سايت بچرخم😑)
دیروز سروان کلانتری پرسید ازم یه مرد چرا باید زن جون و قشنگشو بزاره بره واقعا دارم از دیروز از خودم ...

عزیزکم روزای خوبت در راهه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊