2777
2789
عنوان

تعریف داستان زندگی عجیب اما واقعی

22578 بازدید | 261 پست

سلام راستش همونطور ک پیداست از اسمم من اقام بصورت اتفاقی دنبال اطلاعات برای بارداری و اینا بودم برای خودم و همسرم با این سایت آشنا شدم. 

من ی داستان زندگی دارم که هیچکس نمیدونه و هیچوقت نمیتونم برای کسی تعریف کنم. اما اینجا گفتم کسی نمیشناستم و میتونم راحت تعریف کنم. اما سوالم اینه تعریف کنم اصلا یا اینکه گزارش میشه و بسته میشه و ازین اتفاقا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریف کن فقط منشوری نباشه😄

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

تا عضوشدی اومدی تاپیک وتعریف🤔🤔🤔🤔🤔

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
تا عضوشدی اومدی تاپیک وتعریف🤔🤔🤔🤔🤔

گفت که با اینجا اشنا شده اومده که داستانش را بگه خواهشا گیر به حاشیه ندید ببینیم چی میخواد بگه نهایت اگر مسیله مشکل دار بود اخر تاپیک حذف میشه..😥

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
گفت که با اینجا اشنا شده اومده که داستانش را بگه..😥

آشناییش براالانه؟؟؟؟؟؟؟؟

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

هروقت تایپ کردی لایک کن بیایم بخونیم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤