2821
2789
اشتباه نکن قدره الانتو بدون نمیگم سختی نداری غصه نداری ولی نه اندازه دیگران بخدا حتی همسایه هام به د ...

اصلا هدفی امیدی برا زندگیم ندارم ک ادامه بدم

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕
آره حتی برادر بزرگم بعده عقد کلن باهام قهر کرد الان ۷ساله هرچی رفتم آشتی کنم محلم نداده حالا اگه برگ ...

خب حرفشون درست بوده ک نمیخواستن بدنت بهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر سنت کمه و تو دوره احساسات هستی زیاد افکار پوچ رو جدی نگیر واقعا به خودت کمک کن حتی تو بدترین ...

اخه من زندگی کنم برا چی بخاطر کی جواب پوچه

خودتو مشغول کن کلاسای هنری برو بیرون برو خرید تو خونه نمون بخدا کاش من جای تو بودم😢😢😢

کاش منم کما بودم همه واسم گریه میکردن

خب حرفشون درست بوده ک نمیخواستن بدنت بهش

آره ولی منه احمق باور نمیکردم خاک توسرم ۲دستی خودمو بدبخت کردم همشم بعده دعوا میگه نمیخوامت برو خونه بابا جونت مرتیکه آشغال 

آره ولی منه احمق باور نمیکردم خاک توسرم ۲دستی خودمو بدبخت کردم همشم بعده دعوا میگه نمیخوامت برو خونه ...

بعدا پشیمونی میمونه فقط برامون

آره واقعا اولش انقدر خودشو خوب و ساده نشون میداد ولی بعده بچه دار شدنمونو همین که جا پاشو سفت کرد قل ...

😒😔

چی بگم ادم نیس ک

اخه من زندگی کنم برا چی بخاطر کی جواب پوچه

برای خودت زندگی کن تا خودتو دوست نداشته باشی نمیتونی دیگران رو هم دوست داشته باشی عزیزم

مرا عهدیست با جاناااان، که جاناااان جاااان من باشد💑
بخدا هیچی ام کم ندارم از خوشگلی و خونه داری و مرتب بودن کلی به خودمو بچه ها میرسم یبار نشده لباسش بی ...

شانس نداری گلم مث من