2777
2789
عنوان

عکس بی کیفت از خودم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 145 پست
اها  یه بارم برگه ازمایش م بود 😂😂😂 یه بارم دعوا و رو کم کنی بود...اونم رسیدم 😄😆

بنده خدا من خودم فقط ب اسکرین شاتا میرسم 😂😂

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززززممممم....مرسی که گوش کردی به حرفم. خوشگلی...همیشه سلامت و شاد باشی ❤ شبیه یکی از دوستامی.. ...

خواهش میکنم عزیزم از اونجا ک خودم وقتی ب استارتر ی تاپیک میگم عکس بذار نذاره بهش میگم عقده ای خودم نخواستم کسی ب من اینجوری بگه گذاشتم😅😅😅

راستش من شبیه خیلی دارم خیلیم دوس دارم اونایی ک شبیهمن رو از نزدیک ببینم 😑

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
خواهش میکنم عزیزم از اونجا ک خودم وقتی ب استارتر ی تاپیک میگم عکس بذار نذاره بهش میگم عقده ای خودم ن ...

قربونت...خوب کاری کردی 

درود_بر_شما#

درود_بر_شرفت#  

درود_بر_تو_ای_بزرگوار#  

شما_رفتی_مرحله_بعد# 😂😂😂

اره شبیه شی حیف دوس نداره و گرنه عکس شو میفرستادم 

البته اون از شما بزرگتره...اصالتا کجایی هستی؟

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

قربونت...خوب کاری کردی  درود_بر_شما# درود_بر_شرفت#   درود_بر_تو_ای_بزرگوار# &nbs ...

ترک ۲ رگه😆😆😆😆

عه...منم یه طرف  م ترکه...یه طرف م کورد.اون دوست م که گفتم ولی شمالیه 😅

ن من تضمینی آذریم😂😂😂😂

اینجا خیلی حساسن که عکس می‌ذارن سریع بردارن. از اون طرف تو تلگ را م و اینستا می بینم خیلی از دخترا ...

من خودم هیچ مشکلی ندارم عکسم بمونه بره گوگل وقیح ببینه یا هرچی اما چون شوهرم خوشش نمیاد نمیتونم بذارم بمونه 

کلا اینستا و تل.گرام هم نمیذاره عکس بذارم