afra23 مدیر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4622 عنوان عکس بی کیفت از خودم 😑 | مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 145 پست میخوام یه عکس بی کیفیت از خودم بذارم بر مبنای همون نظر بدید😆زودم بر میدارم خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢 1397/07/27 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
je_suis_sahar عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4201 عزیزززززممممم....مرسی که گوش کردی به حرفم.خوشگلی...همیشه سلامت و شاد باشی ❤شبیه یکی از دوستامی...حالت چشم و ابرو و گونه ت 😊❤ 📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹
afra23 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4622 اها یه بارم برگه ازمایش م بود 😂😂😂 یه بارم دعوا و رو کم کنی بود...اونم رسیدم 😄😆 بنده خدا من خودم فقط ب اسکرین شاتا میرسم 😂😂 خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
je_suis_sahar عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4201 بنده خدا من خودم فقط ب اسکرین شاتا میرسم 😂😂 😂😂😂 📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹
afra23 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4622 عزیزززززممممم....مرسی که گوش کردی به حرفم. خوشگلی...همیشه سلامت و شاد باشی ❤ شبیه یکی از دوستامی.. ... خواهش میکنم عزیزم از اونجا ک خودم وقتی ب استارتر ی تاپیک میگم عکس بذار نذاره بهش میگم عقده ای خودم نخواستم کسی ب من اینجوری بگه گذاشتم😅😅😅راستش من شبیه خیلی دارم خیلیم دوس دارم اونایی ک شبیهمن رو از نزدیک ببینم 😑 خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
je_suis_sahar عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4201 خواهش میکنم عزیزم از اونجا ک خودم وقتی ب استارتر ی تاپیک میگم عکس بذار نذاره بهش میگم عقده ای خودم ن ... قربونت...خوب کاری کردی درود_بر_شما# درود_بر_شرفت# درود_بر_تو_ای_بزرگوار# شما_رفتی_مرحله_بعد# 😂😂😂اره شبیه شی حیف دوس نداره و گرنه عکس شو میفرستادم البته اون از شما بزرگتره...اصالتا کجایی هستی؟ 📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹
afra23 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4622 قربونت...خوب کاری کردی درود_بر_شما# درود_بر_شرفت# درود_بر_تو_ای_بزرگوار# &nbs ... ترک ۲ رگه😆😆😆😆 خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
je_suis_sahar عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4201 ترک ۲ رگه😆😆😆😆 عه...منم یه طرف م ترکه...یه طرف م کورد.اون دوست م که گفتم ولی شمالیه 😅 📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹
afra23 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4622 عه...منم یه طرف م ترکه...یه طرف م کورد.اون دوست م که گفتم ولی شمالیه 😅 ن من تضمینی آذریم😂😂😂😂 خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
1ninooo عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 331 اینجا خیلی حساسن که عکس میذارن سریع بردارن. از اون طرف تو تلگ را م و اینستا می بینم خیلی از دخترا بی حجاب عکس گذاشتن. نمی دونم این تناقضو چطوری حل کنم!
afra23 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4622 اینجا خیلی حساسن که عکس میذارن سریع بردارن. از اون طرف تو تلگ را م و اینستا می بینم خیلی از دخترا ... من خودم هیچ مشکلی ندارم عکسم بمونه بره گوگل وقیح ببینه یا هرچی اما چون شوهرم خوشش نمیاد نمیتونم بذارم بمونه کلا اینستا و تل.گرام هم نمیذاره عکس بذارم خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢