2821
2789
عنوان

منو شوهرم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3491 بازدید | 199 پست
یه دوست داشتم تویه سایت دیگه عکس پروفایلش همین بود به یاداون افتادم    

اخه کردم عزیزم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها منم عکس بالباس کردی میذارم فقط بهم بگین چجوری زودحذف کنم؟؟

اون پایین پستت سه تا نقطه هست حذف رو بزن فقط زود حذف کنی که اون نقطه از بین میره و نمی تونی حذف کنی

خواهرای گلم برای خونه خریدنم یه صلوات مهمونم می کنید  
لطف دارین شما

استارتر رنگ مووووووووهات بابا دق کردم بگو دیگه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
صادق_باشیم#  

این صادق بودن و‌رک بودن نیست ،وقیح بودنه حالا شوهرش سر باشه یا خودش شما که بگی جز شکستن دلش فایده دیگه ای نداره ،بهتره ب جای این حرفا واسشون ارزوی خوشبختی بکنی،اینقدر همو نکوبیم لطفا

استارتر رنگ مووووووووهات بابا دق کردم بگو دیگه

عزیزم اون عکس مال 5ماه پیشه رنگ موهام m6 و g5 رو قاطی کردم پایین موهامم دکلره داشت

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊

یه کوچولو شبیه منی 😊

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
این صادق بودن و‌رک بودن نیست ،وقیح بودنه حالا شوهرش سر باشه یا خودش شما که بگی جز شکستن دلش فایده دی ...

خود استارتر گفت صادقانه بگید من عادت ندارم الکی بگم ... نظر من با شما فرق داره ... یاد بگیریم وقتی نظر کسی با شما متفاوته توهین نکنیم 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم