2789
عنوان

بعد از س...

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 64 پست
فکر من منحرفه یا شماهم همینجوری بودین😊

هدف از این عنوان چی بود واقعا؟😐

اینطور دویدم تو تاپیک وقت بود بیفتم سرم بشکنه خدای نکرده🙄🤕

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر منم بیییییخیال عالم اصلا هیچی ب ادم نمیگه با اینکه یکبار بچمو از دست دادم اصلا ضربان قلبشو چک ...

سوره یاسین صوتی واسه جنینت بزار واسه قلب جنین زیاد سفارش شده

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
منم ب خاطر همون اومدم مث اینکه به دردم نمیخوره.اودافظ👋

منم رفتم فک کردم از اون حرفاس اودافظ 🖐

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
کجا اومدی تو چرا اونم تو جمع منحرفا

خخخ میدونستم الان اینجا شلوغه😁😁😁😁

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سوره یاسین صوتی واسه جنینت بزار واسه قلب جنین زیاد سفارش شده

ممنون عزیزم.همش استرس دارم

خدا خودش بچمو حفظ کنه

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
سلام من يكي به نيتت ميخونم

ممنون عزیزم منم واست ایت الکرسی میخونم

آره منظورم اينه كه سوالشونو واضح بپرسن ، نه جوريكه بقيه رو از سر كنجكاوي بكشونن تو تاپيكشون

حرص زدن زيادي خوب نيستا

دوست نداري نيا

اومدي ديدي خبري نيست

چرا هنوز اينجايي؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

من بارداری اولم پوچ شد. سه ماه بعد بدون دارو دوباره باردار شد و دکترم هم فقط شیاف برام نوشت

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
حرص زدن زيادي خوب نيستا دوست نداري نيا اومدي ديدي خبري نيست چرا هنوز اينجايي؟

آره خوب ، نيست كه خيلي دلم تاپيك اونجوري ميخواست، بد خورد تو   ذوق

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.