2777
2789
عنوان

سووال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست

من حاضر بودم دستاش بلرزه رو ویلچر باشه ولی بخدا ادم باشه رو چشمام جمعش میکنم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

ببین ممکنه این لرزش دست ها شروعِ بیماریِ ام اس باشه 

البته خدای نکرده 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشیدیعنی ان شخص دچاربیماری پارکینسون است؟

لرزش پارکینسون فرق میکنه با چیزی که میگه. احتمالا لرزش های ریز و مداوم داره. که فکر کنم بیشتر بخاطر هیجانات روحیه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
لرزش پارکینسون فرق میکنه با چیزی که میگه. احتمالا لرزش های ریز و مداوم داره. که فکر کنم بیشتر بخاطر ...

بله هیجانی بشم زیاد میشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
بله هیجانی بشم زیاد میشه

خب. به نظرم یه دکتر روانپزشک برو. و مطمئن باش یا یه دارو بر طرف میشه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
لرزش پارکینسون فرق میکنه با چیزی که میگه. احتمالا لرزش های ریز و مداوم داره. که فکر کنم بیشتر بخاطر ...

خب بهترنیست جهت درمان اقدام کنه؟کسی که فن بیان خوب داره نمیشه که استرس داشته باشه .کسی که استرس یا هیجان داره دربیانش بیشترخلل ایجادمیشه.

خب بهترنیست جهت درمان اقدام کنه؟کسی که فن بیان خوب داره نمیشه که استرس داشته باشه .کسی که استرس یا ه ...

موافقم باهات. 

ان شالله که بفکر درمان باشه و درمان هم بشه.