2777
2789
عنوان

استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 26 پست
عزیزم به خاطر کلر ابه،منم بدنم حساسه داااغون میشم،همه جام میسوزه و میخاره.من تازه چشم و گوشمم عفونت ...

خب باید چکار کرد من میخوام شنا یاد بگیرم خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید چکار کرد من میخوام شنا یاد بگیرم خب

هیچی هیچ راهی نداره،من خونه ی پدرم ساختمونشون استخر داشت اونجا یاد گرفتم ولی وقتی ازدواج کردم یه بار یه ماه پیش رفتم استخر دیدم دوباره اونجوری شدم ول کردم کلیم پول داده بودم،واقعا واسه بدنای ما ضرر داره پوستمون اذیت میشه،من نوک سینمم میسوخت😢

تازه دوچرخه و داشتم یاد میگرفتم خودمم حیلی دوس دارم برم ولی فعلا نمیدونم چ کنم

به نظرم برو. برای حساسیتت برو داروخانه دارو استفاده کن. من فردا جلسه آخره. واقعا لذت بردم 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
هیچی هیچ راهی نداره،من خونه ی پدرم ساختمونشون استخر داشت اونجا یاد گرفتم ولی وقتی ازدواج کردم یه بار ...

اره دقیقا منم نوک سینم میسوزه  نمیدونم والا موندم 

به نظرم برو. برای حساسیتت برو داروخانه دارو استفاده کن. من فردا جلسه آخره. واقعا لذت بردم 

اگه بدونی چی دارم میکشم ک از خارش وسوزش ببینم چی میشه حالا

اره دقیقا منم نوک سینم میسوزه  نمیدونم والا موندم

به نظر من نرو،با اینکه خیلی شنا دوست دارم ولی نمیتوونم برم،نمیخوام به بدنم اسیب بزنم.😢خب شانسه ماس اینجوریم دیگه😏😢

به نظر من نرو،با اینکه خیلی شنا دوست دارم ولی نمیتوونم برم،نمیخوام به بدنم اسیب بزنم.😢خب شانسه ماس ...

اره خودمم  حس نیکنم باید ببوسمش بزارمش کنار  نمیدونم چرا دست رو هرچی میزارم اینطوری میشم

2790
2778
2791
2779
2792