2777
2789
عنوان

بی بی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم،بازم بستگی ب شوهرت داره که سابقش چجوریه😊من ده سال جلوگیری طبیعی داشتم و هیچ مشکلیم پیش نیوم ...

من موندم اگه حاملم چرا بي بي چك منفيه.سر در گمم.فردا برم ازمايش بدم ك اگه چيزي بود سقط كنيم

من موندم اگه حاملم چرا بي بي چك منفيه.سر در گمم.فردا برم ازمايش بدم ك اگه چيزي بود سقط كنيم

وای نه نکن توروخدا بچه ناخواسته نیس خدا خواسته اس ...اگرم ۰یزی باشه حتما به صلاحه ک داده ولی قک کنم منفیه

خدایا شکرت تنهام نزار

البته منم تو این چند سال یکی دوبار عقب انداختم بعدش پروژسترون زدم و پریود شدم.حتما برو ازمایش بده.

شبیه مال من انگار عقب انداختی؟من پریود شدم این بی بی رو بعده پریود زدم واسه این ک علائم داشتم

من دو هفته عقب انداختم.شديد معده درد داشتم چن روز پيش،اينو زدم ي حاله انداخت اما بعد اين دوتا زدم كاملا منفي بود

من دو هفته عقب انداختم.شديد معده درد داشتم چن روز پيش،اينو زدم ي حاله انداخت اما بعد اين دوتا زدم كا ...

پس نیستی...باز از بده خیالت راحت شع 

خدایا شکرت تنهام نزار
وای نه نکن توروخدا بچه ناخواسته نیس خدا خواسته اس ...اگرم ۰یزی باشه حتما به صلاحه ک داده ولی قک کنم ...

اخه ي دختر چهار ساله و ي پسر چهارده ماهه دارم خيلي اذيت ميكنن ديگه مخم جوابگوي ي بچه ديگه نيس