2777
2789
عنوان

وای جاری دار شدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 133 پست
نه اصلا نميشه درد دل کرد... مادرشوهرم خالشه... 

اه اه.دورتر بهتر.حسودای پلاستیکی😁😂

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها انقد خوشحالم... خود ب خود میخندم... قهقه میزنم...  نميدونم چرا!!!!!

برادرشوهرم یه دختریو دوست داره حالا نمیدونم حرف هم میزنن یا نه ولی از فامیل خودشونه دختره مامانش اینا خیلی خوبن ولی خودش چندبار تو مراسما به من افاده میداد من رفتم حالشو پرسیدم آخه کوچیکتر از منه مامانش خیلی با احترام برخورد میکنه این تایپیکو زدی یاد اون افتادم غم افتاد تو دلم. آخه اون فامیل پدرشوهرمه حتما اونو بیشتر از من دوست خواهد داشت ایوااااای فشار م از الان افتاد   

وا؟خب مگه جاری آدم نیست؟نکنه عنتر خانمه    چرا عنوان تاپیک یه جوریه

آخه خیلی ی هویی امروز عصر فهمیدیم... شوکه بودم ببخشيد 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
زشت باشه جهیزیه هم خیلی شلوغش نکنه 😐

نفرین نمیتونم بکنم😁😂😁😂ایشاا... تو بهتر باشی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

استارتر زياد خوشحال نباش ميگي أخلاقش خوبه خب هنوز اون خانم أخلاقش رو در حايگاه جاري بهت نشون نداده يكم بگذره تازه ميفهمي!زشت هس اكثر دختراي زشت بعد عقد همچين تغيير ميكنن و عمل انجام ميدن ادم بأورش نميشه همون دختر زشت سابقه!!!از من ب تو ك با جاري زياد صميمي نشو رفتارت سنگين باشه

وا؟خب مگه جاری آدم نیست؟نکنه عنتر خانمه    چرا عنوان تاپیک یه جوریه

نع جاری===دشمن شطرنجی

نميدونم... ولی خب الانم اصلاح میکنه.. آرایش میکنه... فک نکنم زیاذ تغییر کنه... 

کاری به آرایش نیست بعضی ها به اصطلاح شنیدی میگن طرف بهش ساخته....

آنکس که اسب داشت غبارش فرو نشست           وای از گرد سم تازه خر خریده ها...
زشت باشه جهیزیه هم خیلی شلوغش نکنه 😐

نه مطمئنم جهيزيه خوبی مياره.. البته منم جهيزيه خوبی داشتم ب نسبت 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
دقیقا... آخه ی چیزی بگم...  اويل عقدمون ی بار همین برادرشوهرم ب من گفت فلانی تو خیلی زشتی...&n ...

هههههه.برادرشوهرم بمن میگفت قدت کوتاهه.حتی شب بله برونش که داشتیم می رفتیم.منم گفتم زن خودت که به سرشونه منم نمیرسه خپلم هست بعدم هرهر خندیدم

نفرین نمیتونم بکنم😁😂😁😂ایشاا... تو بهتر باشی

ایشالله 😐😐😐

میدونی بابت سرکوفت هایی که از اول ازدواجم شنیدم حساس شدم وگرنه کلا آدم حسودی نیستم 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
آخه خیلی ی هویی امروز عصر فهمیدیم... شوکه بودم ببخشيد 

خخخ نه میگم یعنی ماخودمون هم جاری هستیم،دوست ندارم اونا هم ماروبه این چشم نگاه کنن،بقول نی نی سایتی ها به چشم عنتر خانم

دنیام دخترم
ایشالله 😐😐😐 میدونی بابت سرکوفت هایی که از اول ازدواجم شنیدم حساس شدم وگرنه کلا آدم حسودی نیستم&n ...

خاک_تو_سرش# هرکی سرکوفت میزنه.فقط بی خیالی طی کن

خخخ نه میگم یعنی ماخودمون هم جاری هستیم،دوست ندارم اونا هم ماروبه این چشم نگاه کنن،بقول نی نی سایتی ...

من ک نگفتم عنتر عزیزم...