2777
2789
عنوان

این وسط آبرو من رفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 84 پست

بنظرمن همون موقه ای ک چنبار دعوت کردی نیومدن و جلو تو اون رفتارو نشون میداد ازهمون موقه باید کمتر میرفتی،

خونه بابات نیس ک نتونی نری

من جای تو بودم نمیرفتم مگه تو مناسبتای خاص یا خودشون دعوتم کنن.تا اینکه خودشون بگن نیا اینجا.

ببخشدا ولی خودتو بی ارزش کردی.

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
عزیزم اصلا اهمیت نداره چرا نگرانی هیچی مهم تر از زندگی و نی نیت نیس منم باردارم هفتم هم مث توئه چرا ...

انشالله بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم تیکربارداریت بزن.

متاسفانه من مشکلی ذهنم درگیر کنه نمیتونم خودم کنترل کنم همش باخودم تکرارش میکنم وبدتر عصابم بهم میریزه میگم اگه فلان اتفاق بیفته چکارکنم و...میترسم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم .میدونم خودمم جاش بذارم بدم میاد اما واقعا چیزی نبوده که شک برانگیز باشه حتی تو عروسیشون ...

اره عزيزم تا ميتوني نرو

چون اگه قضيه بزرگ بشه مطمئن باش اون زنه به نفع خودش تموم ميكنه و تو رو خرابتر از همه ميكنه

انشالله بسلامتی بدنیا بیاد عزیزم تیکربارداریت بزن. متاسفانه من مشکلی ذهنم درگیر کنه نمیتونم خودم کن ...

ممنون عزیزم همچنین شما صبر میکنم برم سونو قلب اگر همه چی روبه راه باشه میزنم اینجوری ذوقم بیشتره

درمورد پسرداییت هم نگران نباش وقتی اشفته باشی فقط شوهرت شک میکنه و از همه چی باخبر میشه اگه میتونی با زنش طرح دوستی بریز اگر نه کم کم رفت و امدتو قطع کن به اونم حق بده حسادت و حس حفاظت از زندگیش باعث این رفتارش شده ان شاالله هر روز خوشبختتر بشه که از این فکرا بیاد بیرون واسه اول زندگی طبیعیه کم کم درست میشه شمام رفت و امدتو از سر میگیری

بنظرمن همون موقه ای ک چنبار دعوت کردی نیومدن و جلو تو اون رفتارو نشون میداد ازهمون موقه باید کمتر می ...

عزیزم دیگه دعوتشون نکردم.گفتم که تو اتاق خونه داییم هستن.همه چیزشون مشترکه.توضیح دادم بخاطر کمک کرذن شوهرم وچون دختردایی هام واون یکی پسرداییم هم مجرده همسن هستیم زیاد رفت امد داریم.امیدوارم جدابشن برن هرچندمحاله.دوتا دایی دارم هردوشون تو یه خونه بزرگ هستن هنوز مستقل نشدن.پذیراییشون مشترکه.با خانواده پدریم قطع رابطه م.باخانواده همسرمم رابطه خوبی نداریم چون بی فرهنگ ودورو هستن.فقط تنها جایی که میریم اونجاس

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اره عزيزم تا ميتوني نرو چون اگه قضيه بزرگ بشه مطمئن باش اون زنه به نفع خودش تموم ميكنه و تو رو خراب ...

ازهمین میترسم قضیه بزرگ بشه

اونا دارن خونه میسازن داییم همش میگه بیاین بیان اخه شوهرم میره اونجا کمکشون میکنه دست تنهان.امیدوارم ...

بهتر دیگ نه خودت برو نه بزار شوهرت بره،داییتم پرسید چرا نمیایین بگو دخترت ب مامانم گفته بگه ما نیاییم.

نزار شوهرت بویی ببره،بگو حالم بده و فلان..

بدون دعوت نرو اصلا فعلا تا قضیه روشنم نشد با دعوتم نرو دعوت کردن بگو نمیتونیم بیایم علتشو پرسیدن بگو اینجوری گفتن

عزیزم دیگه دعوتشون نکردم.گفتم که تو اتاق خونه داییم هستن.همه چیزشون مشترکه.توضیح دادم بخاطر کمک کرذن ...

ای بابا  

عب نداره عزیزم اصلا نگران هیچی نباش،دیگ نرو خونشون فکرت فقط ب نی نی باشه انشاالله صحیحو سالم بیاد بغلت وقتتو پر میکنه،منم دیگ نمیتونم جایی برم بیشتر وقتم با دخترمه.

کمتر ک بری بچتم دنیا بیاد اونم از حساسیت میاد بیرون.

بهتر دیگ نه خودت برو نه بزار شوهرت بره،داییتم پرسید چرا نمیایین بگو دخترت ب مامانم گفته بگه ما نیایی ...

میترسم بهشون بگم دلیل نرفتن قضیه گندتر بشه.ازطرفی تازه عروس ممکن حرفش باورکنن

طلا که پاکه چه منتش به خاکه

وقتی چیزی بینتون نبوده دقیقا از چی می ترسی؟؟؟والا من که دارم از بیرون زندگی تو این حرفا رو از زبون تو می شنومم اینقدر استرس داری که بهت شک می کنم وای به همسر و مادرت

از مادرت می پرسیدی قضیه رو دقیق

بعدم قضیه رو بین اون خانوم دختر داییت و مادرت روشن می کردی

که دیگه جرات نکنن حرف در بیارن