2777
2789

دوستان رفتم دکتر عفونت قارچی داشتم بهم دوتا پماد داد یکی موضعی یکی واژینال 

پماد دیپروکل موضعی

پماد کلوتریمازول واژینال

طبق دستورش کامل و درست استفاده کردم

الان تموم شده داروها و دوره درمانم کامل شده ولی هنوز موقع رابطه ( شرمنده)🙈

سوزش دارم شدید

میخواستم از سیر واژینال استفاده کنم از ی طرف میترسم حساسیت کنم

شما تجربه ای دارید تو این مورد

سوزش یکممم بهتر شده ها ولی خوب نشده اصلا

اگه کسی تجربه ای از استفاده سیر داره بگه ممنون

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان نزدیک یک ساله هر زمان خارش داشتم سیر گذاشتم تا صبحب سرعت خوب شدم سمت پماد واینا نرفتم عالیه عالی

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

برو دکتر...منم یبار اینجوری شدم سرخورد رفتم پماد کلوتریمازول واژینال رو استفاده کردم خوب شدم ...بعد یه مدت دوباره عفونت گرفتم‌...یه ژل شوینده واژینال داشتم مدام خودم رو باش میشستم...شست وشوی زیاد باعث ازبین رفتن باکتریای مفید واژن میشن...تعادل رشدشون ب هم میخوره باعث عفونت قارچی میشه...اینو ک استفاده میکردم دوباره عفونت گرفتم.سرخورد رفتم سیر وسرکه ونمک و.......فایده نداشت عفونتم شدید شد رفتم دکتر بم دارو داد خوب شدم...از اون موقع هم دیگ از ژل استفاده نکردم...دکترم بم گفت واژن نیاز ب شست وشوی مداوم نداره...خودش رطوبتی داره ک دهانه واژن رو تمیز میکنه.‌.‌الان خوبم.😊

سیربزاری موقع کشیدن بیرون کلی عفونت خارج میشه😣😷 

من چند پیش استفاده کردم صبح ک بلند شدم اینقدر میخوارید ک باد کرده بود رحمم البته قبلش خارش داشتم

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
برو دکتر...منم یبار اینجوری شدم سرخورد رفتم پماد کلوتریمازول واژینال رو استفاده کردم خوب شدم ...بعد ...

خاک تو سرش دکتره من خیلییییی گیجه اصن انگار هیچی حالیش نیس دیگه نمیرم پیشش هیچ فرقی نکردم

من چند پیش استفاده کردم صبح ک بلند شدم اینقدر میخوارید ک باد کرده بود رحمم البته قبلش خارش داشتم

سیر درسته گذاشتی یا خراش دادی؟