واقعا حقش بود اینم اول بگم من هرجا کسی مزاحم بشه یا متلک بگه آروم فط رد میشم ولی این خیلی آشغال بود.😡 دیشب داشتم میرفتم خونه سرراه جلو یه سوپر مارکت پارک کردم تخم مرغ و ماست گرفتم. برگشتم سمت ماشین همین که نشستم یهو یه صدای پپپق وحشتناکی از پشت ماشین اومد فکر کردم کسی زده بهم یه موتور از کنارم رد شد داد زد برو جلو دیگه!!!!!با زنش بود.زنش برگشت خندید. باورم نمی شد منم باردارم ترسیدم یهو.خیلی اعصابم خورد شد راه افتادم تصمیم گرفتم خودمو بهش برسونم رسیدم بغلش دستمو گذاشتم رو بوق گفتم عوضیه بی فرهنگ مگه مرض داری روانی بااون زنت. آقا دوتاشون سر فحش کشیدن بهم منم یه تخم مرغ برداشتم پرت کردم بهشون خورد رو پاش. پنجره رو بستم و رفتم. حالم جا اومد اما کاش سطل ماستو خالی میکردم روشون. اصلا من موندم روانیا مشکلشون چی بود 😡😡😡
بهت افتخار میکنیم اما برا دفع های بعد یه چیزی با خودت ببر موقع دعوا استفاده کنی .پول خورده خاهر این چیزا رو خراب نکن😂
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خوب کردی یه بار من و جاریم و دخترش از یه مهمونی زنونه میومدیم جاری رانندگی میکرد بعد دور یه میدون یه ماشین الکی دستشو گذاشته بود رو بوق بعد اومد از کنارمون رد شد زنش به جاریم گفت ج ن ده برو کنار دیگه وای دختر جاریمم سرشو کرد بیرونو با جیغ میگفت خودتیییی من که وحشت کرده بودم
خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم