2777
2789
عنوان

شوهرم ۳ ماه ولم کرده رفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 13505 بازدید | 113 پست

نه نمیتونی باید یکسال باش ولی ایشون ترک منزل کردن و خوب محل سکونتم که تامین نکردن شکایت برای این مورد کن وهم مهریه نه طلااق  باهاش زندگی میکنی مهریه تم میگیری بالاخره شاید خسته شد طلاقت داد ومهریه تم که داری میگیری

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم مهربونم بهش خصوصی پیام بده اکثرا بعداز ظهرا یا شبا انلاین میشه تااونجایی که میدونم تنها و ...

چشم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

فقط ادم میتونه بگه خدا لعنت کنه این مردا بی مسئولیت بی ریشه رو ...تقصیر مرد نیست تقصیر خانوادس تربیت خانواده اگر اون مادر بهش میفهموند زن گرفتن یعنی چی یعنی تااخر عمر باید مواظبش باشیو مسئولش باشی الان کار به اینجا نمیکشید که دختر مردمو بیاد بگیره و ول کنه بره غصه نخور دورت بگردم الهی که مشکلت به بهترین نحو درست شه بیاد سرزندگیش توهم گریه نکن عزیزدلم ارزش اشکاتو ندارن این مردای بی لیاقت😔😔

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
یعنی چی یعنی من الان فقط از راه نفقه میتونم برم جلو

بله و  ترک منزل و عدم محل سکونت 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
یعنی چی یعنی من الان فقط از راه نفقه میتونم برم جلو

زن چندتا حق داره

۱. نفقه یعنی دادن خرجی از طرف شوهر که شامل خرج خوراک و پوشاک و مسکن و دارو و.... میشه

۲. مهریه

۳.اجرت المثل که زحمت کاراییه که زمان زناشویی براش انجام دادی و بعد از طلاق نحله هم می تونی بخوای

به جاش مرد هم دو حق داره

۱. حق طلاق

۲۰ حق تمکین که یعنی نفقه میدم تا رابطه جنسی با من داشته باشی

من هیییییجکسو پشتم ندارم فقط ی پدر مادر پیر .ک اونام اینقد بدبختن بیچارها خودمم خ سردرگمم این چطور ...

برو کارتت رو بسوزون یکی دیگ بگیر.پول اگ واقعا ریخته باشه گیرت میاد

بعد هم برو مهریت رو بزار اجرا

میشه  واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین؟؟؟😍😍😍
بانکی ک کارتم دست شوهرمه اشنای شوهرمم میتونم حسابمو کلا مسدود کنم؟؟؟

عزیزم چه ربطی به اشنایی داره از لحاظ حقوقی اون کارت مال شماس عزیزم دستتو بذار رو زانوت یه یا علی بگو برو دنبال کارت بشینی تو خونه اب از اب تکون نمیخوره سه ماهه رفته هنوز کارتتم ازش نگرفتی 

انقدر# مظلوم نباشیم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اینجوری نیس که خودش یه مبلغی بریزه بکارتت نفقه نیس که دادگاه تعین مبلغ میکنه چقدر ریخته به کادتت اسمسش نمیاد برات اس ام اس از بانک؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

در مورد کارت

شکایت کنید با موضوع خیانت در امانت 

سریع و جدی پیگیر میشه 

که کارتتون دست خودشه و حتی میتونید پرینت حساب بگیرید و با دستور قضایی عکسهای دوربین عابر بانک هارو بهتون بدن 

نفقه هر ماه پرداخت میشه پس اگه حوصله اون کارهای بالا رو که گفتم ندارید 

سریعا اون کارتی که دست شوهرتونه رو بسوزونید و شماره کارت جدید در اختیارشون قرار بدید برای ماهانه نفقه 

مهریه رو سریعا به اجرا بزارید 

و منتظر این نباشید که بیاد دنبالت و زندگی مجدد 

چون شما رو نمیخواد حتی اگر این اتفاق بیوفته مجددا تکرار میکنه و در نهایت جدا میشه 

ببینید نزارید وقت بخره 

شما اصلا درخواست طلاق ندید و منتظر بمونید اون اقدام کنه وگرنه به ضرر شماس

خدارو شکر کنید که بچه ندارید