2821
2789
عنوان

پوست زیبا 🤷‍♀

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 23 پست
تونر باز ي پاك كننده ي صورته ك ب تنهايي باعث ميشه جوش بزني بعد از ميسلار واتر ك بزني پوستتو كاملا ت ...

من ی مشکل دارم تو صورتم کهدور دهنم تیره تره میخوام برطرف بشه چکارکنم ب نظرت؟

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
من ی مشکل دارم تو صورتم کهدور دهنم تیره تره میخوام برطرف بشه چکارکنم ب نظرت؟

برا لك حنا+ماست+اب ليمو به مدت ٦ماه هفته اي دوبار

دارچين+عسل+اب ليمو هفته اي يكبار

(آبِ گوجه+عسل+اب ليمو هفته اي يكبار)(اين بيشتر ي نوع پاكسازيه) 

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از محلول آرایش پاک کن بایودرما نتیجه گرفتم چند ساله دارم استفاده میکنم خیلی عمیق آرایشو پاک میکنه و پوستو تمیز میکنه میدونی که اولین قدم توی مراقبت از پوست پاک کردن آرایش قبل خوابه و این روی جوانی و کم سن بنظر رسیدن موثره و این محلول تمام آرایش رو حتی ضد آب بخصوص آرایش چشم رو کامل تمیز میکنه و پوست نفس میکشه. یه محصول دیگه که خیلی موثر بوده برام لوسیون کودک وی کر هست توی آخرین تاپیکم راجع بهش گفتم ارزان قیمت و فوق العاده عالی و بی ضرر. کلا یه تجربه که در مورد پوستم بهش رسیدم این بود که چون پوستم حساس و خشکه همیشه از محصولات پوست کودک استفاده کنم چون بدون الکل و عطر و پارابن هست و سبک و لطیف. یه تجربه دیگه هم در مورد ماسک خانگی دارم من پوست پاهام جای جوش و لک داشت یک ماه مداوم مخلوط ماست و سرکه هر روز یک ربع میزدم و بعد از شستن با روغن یا لوسیون چرب میکردم و نتیجه این بود که پوستم روشن تر و صاف تر شده بود. این بود تجربیات من  

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

هانیه جان تاثیر کرم روشن کننده ک سفارش دادی چطور بود ؟والنسی ؟؟ تغییر کرد ؟

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   

روغن رازیانه برای رفع موی زاید صورت و بدن

روغن نارگیل برای نرمی و لطافت و پرپشت کننده موی سر و آبرو و رفع شوره سر

روغن هسته انار ضد چروک و سفت کننده

پودر زاج برای جلوگیری از بوی بد زیر بغل 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸