بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از محلول آرایش پاک کن بایودرما نتیجه گرفتم چند ساله دارم استفاده میکنم خیلی عمیق آرایشو پاک میکنه و پوستو تمیز میکنه میدونی که اولین قدم توی مراقبت از پوست پاک کردن آرایش قبل خوابه و این روی جوانی و کم سن بنظر رسیدن موثره و این محلول تمام آرایش رو حتی ضد آب بخصوص آرایش چشم رو کامل تمیز میکنه و پوست نفس میکشه. یه محصول دیگه که خیلی موثر بوده برام لوسیون کودک وی کر هست توی آخرین تاپیکم راجع بهش گفتم ارزان قیمت و فوق العاده عالی و بی ضرر. کلا یه تجربه که در مورد پوستم بهش رسیدم این بود که چون پوستم حساس و خشکه همیشه از محصولات پوست کودک استفاده کنم چون بدون الکل و عطر و پارابن هست و سبک و لطیف. یه تجربه دیگه هم در مورد ماسک خانگی دارم من پوست پاهام جای جوش و لک داشت یک ماه مداوم مخلوط ماست و سرکه هر روز یک ربع میزدم و بعد از شستن با روغن یا لوسیون چرب میکردم و نتیجه این بود که پوستم روشن تر و صاف تر شده بود. این بود تجربیات من
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده