2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 30 پست
راهکاری نداره شوهرت عزیزم کار دله خو مگه شما یه چیو دوست داشته باشی دنیا بهت بگه ازش صرف نظر میکنی؟

خب شوهرشون خیلی افراطی دارن رفتار میکنن! به عبارتی شورشو درآوردن

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
من خوشم نمیاد

ببین عزیزم هر کس سلیقه ای داره

هیچکس هم نبوده که با گوش دادن مداحی افسردگی بگیره . نترس

وقتی برات کم نمیذاره بهونه ازش نگیر . یا همراهش باش یا جلوشو نگیر

خیلیا آرزوشونه شوهرشون اینجوری باشه . پایه باشه براش

من و همسرم از نظر عقاید یکم با هم فرق داریم ولی هر دو به هم احترام میذاریم

مثلا همسر من قبل از تاسوعا عاشورا حسینیه نمیاد برا عزاداری 

از روز نهم و دهم به بعد عزاداری میکنه

ولی شبا منو میبره حسینیه . موقعی هم که تموم میشه میاد دنبالم . عصرها هم هرجا روضه باشه منو میبره

ناهار و شام هم نذارم هیچی بهم نمیگه

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شوهرشون خیلی تفراطی دارن رفتار میکنن خب! به عبارتی شورشو درآوردن

ببین مذهبیه من در مورد مذهبی ها اظهار نظر نمیکنم چون عزیزان حاضر در صحنه میان فحش بارونمون میکنن ومیرن

ببین مذهبیه من در مورد مذهبی ها اظهار نظر نمیکنم چون عزیزان حاضر در صحنه میان فحش بارونمون میکنن ومی ...

بچه ها قرار نیست دعوا بشه

وقتی کسی تاپیک میزنه هرکس با هر نظر و هر عقیده و سلیقه ای میاد حرفشو میزنه

این استارتره که باید ببینه کدومش درست تره و بهترین رو انتخاب کنه

چرا باید به هم توهین کنیم ؟؟

من اینو نمیفهمم

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
ببین مذهبیه من در مورد مذهبی ها اظهار نظر نمیکنم چون عزیزان حاضر در صحنه میان فحش بارونمون میکنن ومی ...

من با مذهبشون کاری ندارم، همسر ایشون باید درک کنه که ازدواج کرده و زنش شریک خونه و زندگیشه و حق داره نخواد یکسره مداحی اون آقا رو گوش کنه! تازشم از دید مذهبی هم اون آقا که عاشق صدای این مداح شدن دیگه حالت غنا براشون داره و حرامه اصلا!

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
بچه ها قرار نیست دعوا بشه وقتی کسی تاپیک میزنه هرکس با هر نظر و هر عقیده و سلیقه ای میاد حرفشو میزن ...

همین دیگه منم چون این نوع رفتار را نمیفهمم ترجیحمیدم عقیدمو تو دلم نگه دارم خودتون احتمالا دیدید کسایی که میان آدمو بخاطر همفکر نبودن به باد فحش میبندن و میرن

شما ها هیچ کس رو می شناسید که با گوشش دادن به اینجور چیزا افسردگی گرفته باشه؟

من که ندیدم و نمیشناسم

تازه مورد داریم تو فامیل اینقد خوش برخورده با خونوادش که هیچکی باور نمیکنه این فلانیه که دائم تو مداحی و اینجور چیزاس

تو تفریح خوش تفریح . بگو بخندش . همه چی به جای خود

شما ها هیچ کس رو می شناسید که با گوشش دادن به اینجور چیزا افسردگی گرفته باشه؟

والا افراط تو هر چیزی بدِ عزیزم شما باید این محرم وصفر که تموم شد ریز ریز روی ذهن شوهرت کار کنی تا برا سال دیگه انقدر جو گیر نشه

می شناسیش ؟ چجور آدمیه ؟

والا کل ایران میشناسنش خیلی معروفه.

به نظر من هرچیزی حتی مداحی گوش دادن و عزاداری حتی نماز خوندنم حدی داره اگه از حدش بگذره باعث آزار اطرافیان میشه

میشه برای بهم رسیدن من و عشقم،خوشبختیمون یه صلوات بفرستید😍
والا کل ایران میشناسنش خیلی معروفه. به نظر من هرچیزی حتی مداحی گوش دادن و عزاداری حتی نماز خوندنم ح ...

تو اینترنت بنویس جواد مقدم برات درموردش مطلب میاره

میشه برای بهم رسیدن من و عشقم،خوشبختیمون یه صلوات بفرستید😍