2777
2789

دوروزه داریم داستان عشق اول دنبال میکنیم

بدون هیچ بی احترامی و مشکلی

ی داستان کامل گیرا و واقعی با این همه مخاطب 

خیلی راحت بخاطر چند نفر ک گزارش میزنن تعطیلش میکنید

ولی اینطرف قضیه که این همه ادم دارن داستانو دنبال میکنن براتون هیچ ارزشی نداره

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

تاپیک زد دوباره استارترش

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک زد دوباره استارترش

کو لینک بزار اینجا 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

اره والا

دوروزه دارم ميخونمش الكي الكي تركوندنش فقط هم بخاطر يسري از تعصبات كوركورانه بعضي از كاربرا

واقعا كه

خدای من ،نه آن قدر پاکم که کمکم کنی و نه آن قدر بدم که رهایم کنی میان این دو گمم ،هم خود را و هم تو را آزار میدهم ،هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو خواستی و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی ، آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو یعنی “هیچ” یعنی “پوچ” خدایا هیچ وقت رهـــایم نکن . . .
حوصله ندارن بخونن چون رگباری در حال غیبت مادر شوهر خواهر شوهر و جاریشون هستن

واقعاااا گل گفتی

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
عزیزم کوووو؟لینکشو بزار

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2168831/عشق-اولم-یه-گناهکار-که-تو-نی-نی-سایت-که-پره-از-پیغ

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊