2777
2789

مامان# میثاق ۱

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردایی هستن که اگه چادر یه زن یه گوشه افتاده باشه ارضا میشن. اینا را دیدم که میگما

واي خداي من😩😔چقد مريض جنسي زياد شده😔😔😔

كاربر جديد نيستم خواننده خاموش بودم.قبول سفارش انواع پياز داغ سيرداغ بادمجان كبابي وسرخ شده دسروكيك و...٠٩٣٩٩٤١٧٩٥٩
۳ سال پیش سر کار بودم یه پسر حروم زاده اومد و گفت ما واسه تبلیغ مارکمون جوراب به صورت رایگان بهتون م ...

وایییی شما چقد زود باورین اصلا واسه اون کارهم نخوان حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست دیگه چرا نگرفتی موضوعرو

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
خوب شما اطمینان داری قضیش فرق داره.

من چون‌که این حیوونای عوضی به پستم خوردن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خوب شما اطمینان داری قضیش فرق داره.

باور کن اکثرا همینه یک شب همینجا تاپیک زدن با اسکرین شات

زده بود لباس زیر مستعمل خانومارو میخرم حتما مستعمل باشه خب اخه چه فکری بکنیم

هیچ زمانی اندازه الان اینترنت و کانال و فیلمای بد دست مردم نبود میبینن فکر میکنن دنیا همینه اینا عقب افتادن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
وایییی شما چقد زود باورین اصلا واسه اون کارهم نخوان حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست دیگه چرا نگرفتی ...

وای توروخدا نگووو😭😭😭😭 وقتی یادش میوفتم ایییینقد عذاب میکشم.

شوهرمم اینقد دعوام کرد.

اصلااااا فکرشا‌نمیکردم یه همچین حیوونایی وجود داشته باشه

اخه 3 تومن پول میده برن کارخونه بخرن خیلییییی کمتر میشه تو مترو که 2 تومنیشم میشه خرید

عزیزم   برای  کاره  برای  پوشیدن  نیست  که   بره  نوشو  بخره   کلا  به  عنوان  لباس  کار دست  دوم  می پوشن  و  اینکه  مترو  ندارن  تو روستا  

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

فک کنم فیتیش از بیماری های مازوخیسمه 

من چند سال پیش برا رمانم تحقیق میکردم 

این بیمارا چند دسته دارن ک یه دستشون با خود زنی ار ضا میشن 

یه دسته شون با بوی جوراب و پا  

اون یکی یادم نیست.

تو نت بزنید میاد اطلاعتاش 

باز دقیق نمیدونم جز این بیماری هست یا نه ب چشمم خورده بود.

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
 عزیزم   برای  کاره  برای  پوشیدن  نیست  که   بره  نوش ...

بازار دارن اخه 3 تومن زیاده میگفت 1000 تومن منطقی بود نوش 3 تومنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design