2777
2789
چ سوالی دارید؟

من رشته تربیت معلم زبان انگلیسی میخوام سراسری مشهد ... دارم عمومی هارو میخونم .. میخوام کنکور زبان بدم... بهم بگین واسه زبان تخصصی کدوم موسسه و چه کلاسی رو برم؟کمکم کنین دنبال یکی مثل شما بودم

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان برنامت چیه میشه یکم توضیح بدی

گفتم گلم 

نصیحت1:من پارسال کلی پول کلاس دادم وقتمو هدر دادم هیچیم نشد یا کلاس نرین یا حتماااااا کلی تحقیق کنین و با لفظ استاد پروازی گول نخورین

نصیحت2:جلوی هیشکی نگین درس میخونین ی جمله هس ک میگه در خفا تلاش کن تا موفقیتت اوازه ی شهر شود:)

نصیحت3:هرجوری که دوست دارین پیش برین حتما لازم نیست مشاور داشته باشین یا برنامه راهبردی بهترین مشاور واسه ادم خودشه

نصیحت4:مامان باباتون گناه دارن پول الکی ندین ب این مافیای کنکور

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    
کنکورای قلمچی نمیدی؟ سال دومه شرکت میکنی؟

ن امسال نمیخوام هیچ هزینه ای بکنم فقط4تا جامع سنجشو میرم😊

من رشته تربیت معلم زبان انگلیسی میخوام سراسری مشهد ... دارم عمومی هارو میخونم .. میخوام کنکور زبان ب ...

بخدا من سال ۸۹ دانشگاه رفتم ولی یادمه کتاب های کاج رو خونده بودم سفید بودن ‌...دقی۳ یادم نیست...۵۰۴ و ۱۱۰۰ واژه رو خونده بودم گرامر digest رو خوندم ...این کتاب رو برای ارشد میخونن قویه..ببین برای هر درسی مثلا عربی رفتم سراغ همه کتاب های آموزشی...مثل کاج گزینه ۲ از اینا دقیق یادم نیست هر چی دستم می اومد رو میخوندم...و نکته مهم کارم این بود ک زیان تخصصی رو بالای بالا زدم ی چیزی در حدود ۹۰ ولی میگم دیپلم زبان رو گرفته بودم حتی اواخر شروع کردم ب ۳۵۰۰ واژه ولی باز روی عربی تمرکز کردم ....

بخدا من سال ۸۹ دانشگاه رفتم ولی یادمه کتاب های کاج رو خونده بودم سفید بودن ‌...دقی۳ یادم نیست...۵۰۴ ...

دیپلم زبان داشتین؟

عزیزم هرشبانه روز 24ساعته تو چجوری 30ساعت میخوندی؟

منظورم اینه ک فقط میخوندم شاید شبانه روز ۳ تا ۴ ساعت میخوابیدم ب زور حمام میرفتم و غذا میخوردم کلی طول کشید تا قهوه و... رو ترک کردم...

منظورم اینه ک فقط میخوندم شاید شبانه روز ۳ تا ۴ ساعت میخوابیدم ب زور حمام میرفتم و غذا میخوردم کلی ط ...

اها میگما به نظرت اگه من در کنار تجربی زبانم امتحان بدم فقط زبان عمومی رو خونده باشم میتونم چیزی بیارم؟اخه هدف اصلیم همون تجربیه ولی میگم یهو خدای نکرده نشد زبان میشه؟؟؟

اره

بهت  تبریک میگم😊 من آرزوی اینو دارم به شما برسم الان باید خیلی حالت خوب باشه خوش به حالت دعا کن منم بررسممممممممممم😊