2777
2789
عنوان

پسرکم سفید شد 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 38 پست
ببخشید یه سوال پسر شما فقط همون اوایل دست و پاش سفید بود یا بعدا که رنگش سبزه تند شده بود هم سفید ب ...

پسر من اون اول که دنیا آمده بود سبزه تند بود ..طوری که من ناراحت بودم که چرا انقدر سیاهه ...

فقط دور مچ دست و پاش سفید بود ..کم کم رنگش سفید شد ...الان سه ساله است سفید شده ..

پسر من اون اول که دنیا آمده بود سبزه تند بود ..طوری که من ناراحت بودم که چرا انقدر سیاهه ... فقط دو ...

خدا حفظش کنه گل پسرت رو. تا چند ماهگی سبزه بود عزیزم؟ تمام مدتی که سبزه بود دور مچ دست و پاش سفید بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه گل پسرت رو. تا چند ماهگی سبزه بود عزیزم؟ تمام مدتی که سبزه بود دور مچ دست و پاش سفید بو ...

راستش یادم نیست تا چند ماهگی سبزه بود 

نگران نباش اهمیت اینها برات کم میشه

سلام عزيزم ميشه خواهشا به من توضيح بدين رنگ پوست پسرتون يكهويي سفيد شد يا به مرور خودتون حس ميكردين كه داره كم كم سفيد ميشه؟ 

دختر من داره ٣ ماهش ميشه.. من و همسرم و تمام خانواده همسرم هر دو خيلي سفيديم

ولي باباي من سبزن. دخترم دستاش تا بالا سفيده كامل و شكمش هم سفيده، اما صورت و پاهاش خيلي خيلي تيرست😔 و در طول اين مدت اصلا روشن تر هم نشده. امكانش هست دختر منم سفيد بشه؟ 😔 ديگه باور كردم كه بين اينهمه ادم به بابام رفته رنگش

دختر من روز سوم كه براي ازمايش زردي برديمش عدد زرديش ٩ بود كه گفتن اصلا دارو نياز نداره.. ممكنه بخاطر همون مقدار كم زردي باشه اين رنگ و روشن تر شه؟؟ اخه خوندم پسر شما هم روز چهارم زرديش ٩ بوده

قبلش بيشتر نبوده عددش؟

دختر من روز سوم كه براي ازمايش زردي برديمش عدد زرديش ٩ بود كه گفتن اصلا دارو نياز نداره.. ممكنه بخاط ...

ممکنه به خاطر زردی هم باشه ...پسر من الان کمی سبزه است ..اما روزهای اول تولد خیلی بود ..ان شاءالله نی نی تون سلامت باشه