2777
2789
تو تمرینا آروم یهو نمیدونم چی میشه سرعتم میره بالا    

😂😂😂😂،من رقصم حرکات پر چالش زیاد داشت ولی دامنم دنباله نداشت،کفشمم بدون پاشنه بود به خاطر هم قد بودن باهمسر

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂😂😂،من رقصم حرکات پر چالش زیاد داشت ولی دامنم دنباله نداشت،کفشمم بدون پاشنه بود به خاطر هم قد ب ...

نه واسه من آسونه ولی من از همونم میترسممم نخورم زمین صلوات

منم 17 مرداد عروسيم بود رقص تانگوام داشتم سه روز قبل عروسي مربي اومد با اهنگ برامون طراحي كرد دو روزم فرصت داشتيم هم بايد به كارا ميرسيديم هم تمرين

اخر شب يدور ميرفتيم تمرين رقض لباسمم دنباله كم داشت

گاهي در اوج نداري با چه چيز هاي ساده اي دلخوشي...  
واسه من ی دنباله نیم متری داری میترسم بیفتم. خودمون داریم تمرین میکنیم ی ماه وقت داریم

دنباله لباس من یک مترو نیم بود اصلا نیفتادم😁رقصمونو متناسب با لباس انجام دادیم من چون لباس و خریده بودم باهاش چندروز قبل از عروسی یه بار رقصیدیم که مشکلی نباشه

منم 17 مرداد عروسيم بود رقص تانگوام داشتم سه روز قبل عروسي مربي اومد با اهنگ برامون طراحي كرد دو روز ...

نه من از یوتیوب کلیپ دان کردم با همون تمرین میکنیم

دنباله لباس من یک مترو نیم بود اصلا نیفتادم😁رقصمونو متناسب با لباس انجام دادیم من چون لباس و خریده ...

من لباسمو اجاره کردم اما شب قبل لباس دستمه میتونم ی بار بپوشم تمرین کنیم

[QUOTE=71939242]نه من از یوتیوب کلیپ دان کردم با همون تمرین میکنیم اهان چ خوب

ما اخه يه اهنگ از كاميار انتخاب كرده بوديم بايد حركتا رو تايم خودش ميبود

گاهي در اوج نداري با چه چيز هاي ساده اي دلخوشي...  
[QUOTE=71939242]نه من از یوتیوب کلیپ دان کردم با همون تمرین میکنیم اهان چ خوب ما اخه يه اهنگ از كام ...

دوس داشتم مدرس باشه اما مدرس خوب پیدا نشد الان خوب یاد گرفتیم ولی استرسم واسه لباسه