2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهر

427 بازدید | 47 پست

من باردارم  مادر شوهرم شهرستان زندگی میکنه تا یکم مریض میشه زنگ میزنه شوهرم میگه بیا پیشم منو ببر دکتر حالا دختراش پیششن پدر شوهرمم ماشین داره 

الانم دوهفتس هی میگه دلم تنگ شده بیا واقعا چرا نمیفهمن من حاملم من مامانم نزدیکمه اما خوبه درک کنن منو نباید تنها بزاره دوتا پسر دیگ داره 

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت باید بهش بفهمونه نمیتونه بیاد بخاطر شرایط شما

حسود خانم

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

مریضی بهونشه میخواد پسرش را ببینه

خب دوهفته دوهفته اگر شوهرت نمیره ببیندش حق داره دلتنگ‌بشه لااقل ماهی دوبار باید بره دیدنش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

شرایط رو واسه شوهرت بگو

شوهرت باید درک کنه

مادرشوهر درکش کجاست؟

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

حتما دلش برای این پسرش تنگ شده بیماری رو بهونه میکنه

به نظرم چون همه ی بچه هاش نزدیکش هستن و ایشون نیست میخواد بیشتر ببیندش با همسرت صحبت کن بیشتر زنگبزنید تماس تصویری بگیرید که مادرش خیالش راحت شه گل پسرش حالش خوبه 

نگران نباش ان شاءالله به سلامتی کوچولوتونو که بغل کردید دیگه اصلا وقت نمیکنه به مادرش سر بزنه

🖤 
شوهرت باید بهش بفهمونه نمیتونه بیاد بخاطر شرایط شما حسود خانم

من نمیفهمم واقعا شعور نداره 

من قبلا ی بار سقطم داشتم 

ب شوهرم گفتم حق نداری منو تنها بزاری اون هیچی نگفت اما وقتی هی ننش میگه تحریکش میکنه بهم میگ بگو مامانت بیاد پیشت تامن برم و بیام 

بعدش جاده خطرناکه من میگم مادر نیست اگ مادر بود نگران میشد میگفت جاده خطر داره

حتما دلش برای این پسرش تنگ شده بیماری رو بهونه میکنه به نظرم چون همه ی بچه هاش نزدیکش هستن و ایشون ...

نه دوتا پسرای دیگشن پیش مان ب ما گیر میده همش