2777
2789
عنوان

ارایش چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 98 پست
عاقاااا یه بار دیگههههههه

من غلط بکنم عکس بذارم😭😭😭😭😭

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راست میگی ؟؟؟بخدا شوهرم میکشتم اگه عکسم پخش شه توروخدا اگه الکی میگی بگو تا سکته نزدم

عزیزم دروغم کجا بود آخه.

ولی نگران نباش. یادمه تو صفحه اصلی گوگل نبوده. تو شاخه های مختلفش رفتم، تو قسمت عکسای مربوطه دیدم... اشکال نداره. شوهرت چ جوری میخواد پیداش کنه آخه ☺ نگران نباش گلم.

بعد کلاً تو گوگل ی عکسی باشه ک از تاریخ آپلودش یکم گذشته باشه واسه خودش حذف میشه و عکسای جدید میاد روکار...

تو که عکست تو نت پخش شده بزار دیگه (ستاد خالی کردن تو دل استارتر)

اعصابم خورده بچه ها درک کنید توروخدا حالا عکس تحفه من تو نت هست برید ببینید خاک بر سررررم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من غلط بکنم عکس بذارم😭😭😭😭😭

آخی عزیزم نگران نباش... آخه اینهمه عکس عروس تو گوگل ریخته، شوهرت چ جوری میخواد پیداش کنه. یک درصدم فکرشو نکن 😉

از روی عکس آتلیه‌ت عکس گرفتی دیگه نه؟؟ اون عکستو فامیلا دیدن؟

آخی عزیزم نگران نباش... آخه اینهمه عکس عروس تو گوگل ریخته، شوهرت چ جوری میخواد پیداش کنه. یک درصدم ف ...

ن بابا این عکسی ک گذاشتم سلفی بود تو ماشین خودم گرفته بودم ولی خب رو‌پروفایلم گذاشتم همه دیدن