2777
2789
عنوان

بچه ی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 63 پست
شمام گوش میکنیا شیطووون😅😅😅

اخه همش داد میزنن صداشون واضح میاد

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

حالا خواهرمو شوهرش انقدر مودب هستند که به بچشون یاد ندادند اسم باد معده چیه.

بچه به باد معده میگفت بو دادم. 

بجای گ و ز دادم میگفت بو دادم. بعدش من خواستم یادش بدم مامانش که خواهرمه عصبانی شد. خخخخ 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر من به قایم شدن میگه گم شدن مثلا به باباش میگه برو گم شو یعنی برو قایم شو یا میگه من برم گم شم ی ...

اخه فقط همین گم شدن نیس صدتا حرف دیگه هم هس 

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
حالا خواهرمو شوهرش انقدر مودب هستند که به بچشون یاد ندادند اسم باد معده چیه. بچه به باد معده میگفت ...

آخی عزیزم😆

بچه ها آیینه پدر و مادرشون هستند من عقیده دارم ما بزرگتر ها میتونیم با نقاب تو جامعه بریم و خودمون ...

اره منم موافقم

مثلا الان چکار میتونی بکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حداقلش اینه که اگه همچین خانواده هایی رو دیدم، ازشون فاصله بگیرم. تا بچه م از اینجور حرفا یاد نگیره

یا اگه استارتر تاپیک زده، شاید چهارتا از اینجور مادرا بخونن و بفهمن چقدر رفتارشون زننده س و یه کم اصلاح کنن خودشونو

وایه همین میگم به ما مربوط نیست رو من قبول ندارم.

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

ماتازه اومده بودیم ساختمون جدید،دیدم دخترهمسایه که ده یازده ساله است، چقدرعصبیه وبا مادرش بدحرف میزنه!شوکه بودم که یه شب شنیدم مامانه به پدرش میگه به هانیه بگو حیوون بیا تو،بگو آشغال، خراب میشه! تازه یه بار مهمونشون داشت خدافظی میکرد،زنه گنده به مامانه گفت به هانیه آشغال بگو خدافظ😱

زنو شوهره سنشون کم نیس ک بگیم ندیدن و بلد نیستن زنه بهش37.38میخوره مرده42.43البته قیافش بخاطر معتاد بودنش این حدودا میزنه شاید نباشه انقد سنش ولی ب هرحال اصلا از پس تربیت بچه برنمیان همش دعوا و حرف زشت بیچاره بچه ک تو اون محیط داره رشد میکنه

اتفاقا مربوطه چون همینا فردا با بچه های ما تو یه نیمکت میشینن تو یه محل میرن سر کار شایدم ازدواج ...

دقیقأ 

وقتی خودمون رو از جامعه ای که جدا کنیم و مسولیت رو هیچ کس گردن نگیره

میشه خفاش شب میشه بی جی میشه قتلهای زنجیره ای

که تو کشور اتفاق میفته

اگه جامعه تربیت افراد رو به عهده بگیره فساد و فقر و ...

کمتر میشه

وقتی دولت سامان داشته باشه و پدر و مادر بد رو صلاحیتش رو قبول نکنه و فرزندان رو خودش امکانات اجتماعی بده از خیلی از پدرو مادرای جامعه بهتر هستند

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
دلم واسه اون بچه سوخت مشخصه از پدر و مادرش بددهنی و بی ادبی رو یاد گرفته دیگه...

اره