عقديم جالب اينه كه چند روز بود داشت خودشو ميكشت كه بياد پيشمو رابطه داشته باشيم بعد من گفتم تو چرا روزاى هفته كه خالى هستى نمياى بريم بيرون يهو برگشت گفت تو اين ماه يه سرى چيزا اگه بخوامم نميتونم
عقديم جالب اينه كه چند روز بود داشت خودشو ميكشت كه بياد پيشمو رابطه داشته باشيم بعد من گفتم تو ...
منم عقدم حد رابطه شما کامله؟
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
اهان بعد اینکه تو دوران عقد که از نظر سنتی و مذهبی تو ایران میگن رابطه کامل نه ایشون مشکلی نداشته بعد الان اینجوری میگه.شما هم اصراری نداشته باش حالا عقدی دیگه خونه خودت که نیستی حساس باشی.راستی خیلی مواظب بارداری ناخواسته هم باش.و به شوهرت اینقد رو نده این مردا دستشون به این چیز برسه شروع میکنن به کلاس گذاشتن بهونه اوردن و حتی تاخیر در عروسی همیشه سعی کن تشنه نگهش داری تا اونم بیاد سمتت حتی اگه دلتم خواست اینا نظر کارشناسای همین نی نی سایته میتونی توی کلینیک ازشون بپرسی
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست