2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 63 پست

وای یه عده میگین مبارکه مثبته ذوق میکنم یه عده دیگه میگه منفیه و مال منم اینجوری بوده منفی بوده چ کنم ذوق کنم یا گریه😢

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای یه عده میگین مبارکه مثبته ذوق میکنم یه عده دیگه میگه منفیه و مال منم اینجوری بوده منفی بوده چ کن ...

کی حاله انداخت بعد چند دقیقه و اینکه چند روز مونده به پریودیت عزیزم

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
وای یه عده میگین مبارکه مثبته ذوق میکنم یه عده دیگه میگه منفیه و مال منم اینجوری بوده منفی بوده چ کن ...

یک چیز بگم ناراحت نشی اگه مدیکور هست آرتور

احتمالا منفی باشه برای منم خیلی اینجوری هاله انداخته اگه سرتین باشه احتمال قوی مثبته

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

فردا صبح برو آز خون بده خیالت راحت شه ان شائ الله که مامان شده باشی

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
یک چیز بگم ناراحت نشی اگه مدیکور هست آرتور احتمالا منفی باشه برای منم خیلی اینجوری هاله انداخته اگه ...

برا من مدیکور بعد نیم ساعت هاله انداخت.باردار بودم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

دیگه ما که دکتر نیستیم هرکی داره تجربه ی خودشو میگه مال من خیلی از این پررنگتر بود دو روز پشت هم بعد از خشک شدن کاملا پررنگ میشد ولی منفی بود

رو خودشم زده تا 5 دقیقه درسته

حالا ایشالا شما باردار باشی

تجربه ها متفاوته از ته دلم آرزو میکنم مثبت باشه براشون مثل شما

انشالله.البته برا من دو روز به موعدم مونده بود.خدا کنه برا استارترم مثل من باشه💛💙💜💚

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

ممنون از دوستانی ک دلداری دادن و امیدواری مرسی از همتون ان شاءالله ک مثبت باشه هم مال من هم مال همه کسایی ک منتظر نی نی هستن 

وااااای دیونه خط انداخته 💃💃💃💃💃💃💃💃

آخه بعضی ها میگن منفیه😢😢