vgy مدیر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5392 عنوان بی بی چک+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 63 پست من همونیم ک خیلی عااااشق بچه ام و همیشه بهتون میگم دعام کنین زود حامله بشم نظر شما در مورد این بی بی چک چیه نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟ 1397/07/24 | 00:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5392 وای یه عده میگین مبارکه مثبته ذوق میکنم یه عده دیگه میگه منفیه و مال منم اینجوری بوده منفی بوده چ کنم ذوق کنم یا گریه😢 نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
نینیجان عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3309 تاپیک و چجوری سیو کنم اون قلبرو میزنم باز سیو نمیشه دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
نینیجان عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3309 وای یه عده میگین مبارکه مثبته ذوق میکنم یه عده دیگه میگه منفیه و مال منم اینجوری بوده منفی بوده چ کن ... کی حاله انداخت بعد چند دقیقه و اینکه چند روز مونده به پریودیت عزیزم دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9910 احتمال ۹۰درصد بارداری. مبارکتون باشه. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
احیاءقلبم عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4300 وای یه عده میگین مبارکه مثبته ذوق میکنم یه عده دیگه میگه منفیه و مال منم اینجوری بوده منفی بوده چ کن ... یک چیز بگم ناراحت نشی اگه مدیکور هست آرتوراحتمالا منفی باشه برای منم خیلی اینجوری هاله انداخته اگه سرتین باشه احتمال قوی مثبته خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
آبان6 عضویت: 1395/04/26 تعداد پست: 980 وای یه عده میگین مبارکه مثبته ذوق میکنم یه عده دیگه میگه منفیه و مال منم اینجوری بوده منفی بوده چ کن ... فردا صبح برو آز خون بده خیالت راحت شه ان شائ الله که مامان شده باشی ای گم شده در رویا جادو کن و پیدا شو من تشنه دیدارم آغوش محیا شو
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9910 یک چیز بگم ناراحت نشی اگه مدیکور هست آرتور احتمالا منفی باشه برای منم خیلی اینجوری هاله انداخته اگه ... برا من مدیکور بعد نیم ساعت هاله انداخت.باردار بودم. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
احیاءقلبم عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4300 برا من مدیکور بعد نیم ساعت هاله انداخت.باردار بودم. تجربه ها متفاوته از ته دلم آرزو میکنم مثبت باشه براشون مثل شما خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
شیمپک عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 11291 وای یه عده میگین مبارکه مثبته ذوق میکنم یه عده دیگه میگه منفیه و مال منم اینجوری بوده منفی بوده چ کن ... دیگه ما که دکتر نیستیم هرکی داره تجربه ی خودشو میگه مال من خیلی از این پررنگتر بود دو روز پشت هم بعد از خشک شدن کاملا پررنگ میشد ولی منفی بودرو خودشم زده تا 5 دقیقه درستهحالا ایشالا شما باردار باشی
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9910 تجربه ها متفاوته از ته دلم آرزو میکنم مثبت باشه براشون مثل شما انشالله.البته برا من دو روز به موعدم مونده بود.خدا کنه برا استارترم مثل من باشه💛💙💜💚 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5392 مارک بیبی چکت چی بود مدیکور نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5392 ممنون از دوستانی ک دلداری دادن و امیدواری مرسی از همتون ان شاءالله ک مثبت باشه هم مال من هم مال همه کسایی ک منتظر نی نی هستن نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5392 وااااای دیونه خط انداخته 💃💃💃💃💃💃💃💃 آخه بعضی ها میگن منفیه😢😢 نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟