2789
عنوان

حق مسکن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 23 پست
آره بگو بهش چرا که نه. من بیشتر به خاطر این بود که همسرم‌چند سال خارج بوده می ترسیدم منو مجبور کنه ب ...

منم دوست دارم پیش مامانم باشم

و‌خونه هم‌از خودم دارم

ولی میترسم قبول نکنه واسه همین گفتم شاید حق مسکن بگیرم‌خوبه

البته اگه باهام دعوا نکنه

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی بگم احتمالا دادگاه کار تون رو طول بده هرچند حق با شما است چون دلیل تون واقعا کوچیک عه . دادگاه طو ...

دیگه اون صلح به درد من نمیخوره که... آبروم تو خانواده بره  دیگه برنمیگردم..

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.
این شان و از کجا میفهمن؟؟

بستگی داره کجا میخوای زندکی کنی؟؟تو چه محله ای ؟ تحقیقات و خود دادگاه انجام میده..

یه نصیحت کنم خونه خواهر شوهرت نرو زندگی کن... خانواده شوهر زندگیتو بعد چند سال خراب میکنن.. تا میتونی ازشون دور باش

بستگی داره کجا میخوای زندکی کنی؟؟تو چه محله ای ؟ تحقیقات و خود دادگاه انجام میده.. یه نصیحت کنم خون ...

قراره خونه بسازن..دو سه سال باید تحمل کنم..ولی نمیخام

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

می ارزه دو سال سختی بکش ولی عدضش یه عمر راحتی تو ک میگی دارین خونه میسازین منک اگ جا تو بودم مبکردم اینکارتازه خونه طبقه مجزاس قرار نیس هر رکز همو ببینین

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم