2777
2789
عنوان

کدام لباس برای جشن عقدم خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 86 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این مدل دامنو انتخاب کردم...

خوشگله فقط لباست چه رنگیه دقیقا؟

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

آخری برای مراسم نامزدی یا حنا بندان مناسب تره چون دامنش ساتن و ی لطافت و ظرافتی داره ولی اولی و دومی رو معمولا خواهرشوهر😬😉میپوشن شک نکن سومی زیباتره

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
ممنونم فقط نمیدونم کدوم میگید 

عه اسمان نیلی منوتو تویروز عضو شدیم خوشبختم عزیزم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
ممنونم فقط نمیدونم کدوم میگید 

من این دامن با اون یقه مدل دومی دوست دارم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

راجع به رنگش هم باید بگم  یاسی هم خیلی زیبا میشه. 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
اگه فنرش فقط آخرش باشه قشنگ تره. اینجوری چاق نشون میده ولی اونجوری خپش اندام تره

منم اهل دوست داشتنم ولی اون...  

امضات#  

من کلی مزون رفتم انگار رنگ زرشکی مد شده. با این یقه هت. مدلی ک استین نداره و میگم

سعی کنی مدل رنگی انتخاب کنی که سال بعد نگی اه چه خز شده

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
2790
2778
2791
2779
2792