2777
2789
عنوان

بعد انتقال لک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 44 پست
ببخشید اینقد ازت سوال میپرسم .... هر چند وقت پریود میشدی؟؟ 

دیر به دیر تا آمپول نمیزدم نمیشدم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

پياده روي نكن در حدي كه پاشي يه شام  و ناهار بزاري 

دسشويي سعي كن فرنگي استفاده كني و اصلا زور نزن سعي كن شكمت خوب كار كنه 

اصلا اصلا خم نشو در حد كاراي شخصيتو انجام بده 

بايد مراقب باشي 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پياده روي نكن در حدي كه پاشي يه شام  و ناهار بزاري  دسشويي سعي كن فرنگي استفاده كني و اصل ...

مرسی عزیزم خیلی مراقبم حتی نشسته نماز میخونم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
چقد برات هزینه شد؟ بار اولته؟

فاطمه جان اگه شوهرت بخاطر هزینه نمیره درمان بیمارستان اکبر آبادی یا فرح قدیم خیلی مناسب میگیره عزیزم دکتر منم اونجا هست دکتر خوبیه

پياده روي نكن در حدي كه پاشي يه شام  و ناهار بزاري  دسشويي سعي كن فرنگي استفاده كني و اصل ...

عزیزم تو بغیر از لک علائم دیگه ای هم داشتی

عزیزم تو بغیر از لک علائم دیگه ای هم داشتی

خيلي خوابالو شده بودم همش گرمم بود كلا يكي دوهفته ي اول همش خواب بودم و خستگي وحشتناك البته اين خستگي تا چند روز پيش هم ادامه داشت الان بهتر شدم 

شما چي علائمي داري؟

به غیر از لک فقط دستشویی زیاد میرم همین هیچ علامت خاصی ندارم البته بعضی وقتا هم گر میگیرم

سلام خوبي عزيزم  آزمايش انجام دادي؟

سلام عزیزم نه هنوز چهارشنبه میرم