2777
2789
عنوان

وای حواسم نبود😓

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 57 پست
من بچه ندارم اما هیچوقت با قاشق شربت دیفن هیدرامین نمیخورم همیشه سر میکشم نمیدونم چرا

😂😂این چرک خشک کنه یکم ترسناکه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂این چرک خشک کنه یکم ترسناکه

اشکال نداره بابا دادی خورده تازه یادت افتاده😁😁😁😁یکم ماست یا شیر بده بخوره خنثی میکنه ولی اگه خورده هم هیچ اشکال نداره

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
شربت واسه عفونت دیگه چقد نگرانی مامانای ما دماغمون میگرفتن کل شیشه رو خالی میکردن توشکممون که زود خ ...

😂😂واقعا 

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
به نی نی یارگو شاید عوض کردن اسمتو چندوقت پیشا هم یکی بود اسم کاربریش گوه بود اون میگفت میخواسته بزن ...

خخخخخ حتما میگم.

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
به نی نی یارگو شاید عوض کردن اسمتو چندوقت پیشا هم یکی بود اسم کاربریش گوه بود اون میگفت میخواسته بزن ...

وااااای 😂😂😂😂😂چ بد شانس

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
به نی نی یاربگو شاید عوض کردن اسمتو چندوقت پیشا هم یکی بود اسم کاربریش گوه بود اون میگفت میخواسته بز ...

😂😂😂😂😂😂😂گوه😂😂😂😂😂😂😂

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
جدا ..بخدا یهو یه استرسی گرفتم که نگو  😥

نه اصلا استرس نگیر، من خودم به بچه هام تقریبا دوبرابر میدم، چون متاسفانه غلظت مواد موثره شون پایین تر از چیزیه که مینویسن بعد اگر همونقدر بدی بدنشون کم کم مقاوم میشه دیگه اثر نمی کنه

دور از جون پیش میاد آخه بچه هام انقدر اذیت میکنن ادما ادم ارور میده والا مخصوصا وقتی مریض میشن انگار ...

آره .اتفاقا اومدم باسرنگ بدم دیدم سرنگه هم تا ۳ میل بیشتر نداره 😒

اشکال نداره بابا دادی خورده تازه یادت افتاده😁😁😁😁یکم ماست یا شیر بده بخوره خنثی میکنه ولی اگه خور ...

آره دیگه همینکه قاشق دومو خورد ۵ بیشعورودیدم ..نه دیگه ماست نمیدم یکم اثرکنه خیلی سینش صدامیده