2777
2789
عنوان

کولیک خر است😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 54 پست
ببین منم صدجا دکتربردم بایدتحمل کنی دورش تموم شه همین

تو چکار میکردی ارامشت حفظ شه خودمو میزنم😥😥😥

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه راه ها موقته

ولی به عطاری هم سر بزن

من ی پودری گرفتم بهش میگفتن خاخا خودم میخوردم خیلی خوب بود

شکمش با روغن های طبیعی گرم سیاه دونه ،زیتون، گل بابونه ماساژ بده از بالا به پایین

خوردن دوسین هم خوبه امتحان کردم

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین

دختر من تا سهماهگی داشت کلافم کرد...بیچارم کرد ... یکی گفت رازیانه دم کن بخور خوردم بهترش کرد...اگه بچت دختره بخور فقط تو پریودیت نخور. صبور باش تا سه ماه و نیمیگیش خوب میشه کامل

متاسفانه تا ۵ ماه تمام درگیر کولیک لعنتی بودم.اونم با دو تا بچه!

هیچکی اندازه من نمیدونه کولیک چقد خره🙄

متاسفانه پزشک به من گفت که در بهترین حالت یعنی رژیم و دارو و ماساژ و عاروق گرفتن و صدا و .... فقط ۵۰ درصد قضیه حل میشه😐

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
از اول ۴۰ روزگی دکتر گف بده تا ۶ ماهگی

مرتب میدی؟

بانوج یا ننو برای بچه تو خونه درست کردین؟

یا پتویی ک دوسرشو خودتو شوهرت بگیری و بچه رو تاب بدی 

اخه گفتی راه دیگه مونده یا ن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیرم باید صبور باشی تا دوره اش بگذره دختر منم شدید داشت ولی تا نزدیک 3 ماهگی خوب خوب شد. من اکثر شب ...

فداتشم حموم میبرم ساکت میشه یهو مثه چی بگم از خواب میپره دهنش بازه از گریه هاش دیوونه شدم دلمم کبابه

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
کولیک‌چیه سشوار واسه چی؟

ایشالله بچت نگیره ،یجور دلپیچه ونفخ نوزادیه وسشوارم میگیرن که باصداش بچه شایدکمترگریه کنه یاماشین سوارش،میکنن بچه منو بصورت نشسته میگرفتیم وکمی به شکمش فشارمیاوردیم کمی اروم میشد

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
مرتب میدی؟ بانو یا ننو برای بچه تو خونه درست کردین؟ یا پتویی ک دوسرشو خودتو شوهرت بگیری و بچه رو ...

اره گهواره خریدیم پتو هم تا صبح سرپام تا میذارمش بیداره😭😭😭

فداتشم حموم میبرم ساکت میشه یهو مثه چی بگم از خواب میپره دهنش بازه از گریه هاش دیوونه شدم دلمم کبابه

میفهممت من انقد اون دوران بهم فشار اومده بود افسرده شده بودم همش گریع میکردم حالا دختر کوچیکم خدا رو شکر ارومه و کولیکی نیس

شده خاطره هات آرزوت شه؟