2777
2789

كه خودمو پشت گوشي برای کسی لوس كنم و بگم اول تو قطع كن يا ازاون دخترايي باشم كه توي هر زمان و مكاني كه بخواد بتونم كنارش  باشم 

من توي يه ساعت ده بار ساعت توي دستمو چك ميكنم كه دير نرسم خونه!

من مهموني هاي شبونه نرفتم 

بهترين برند مشروب رو نميشناسم

من كنار بالكن سيگار به دست چشماي اون  تصور میکنم 

من هیچوقت وقتی بهش  فكر ميكردم مست نكردم و باماشين نرفتم توي ديوار... اما بجاش قلم و كاغذ برميداشتم و از اون مينوشتم...

من شايد شبيه خيلي از دختراي اطرافش  نیستم  اما ساختن رو ياد گرفتم 

كوتاه اومدن رو ياد گرفتم  

من ياد گرفتم هركسي رو همونطور كه هست بايد دوست داشت  كه اگر يه روز "دوستت دارم "رو براش تكرار كردم تا اخرش پاي همه چيزش بمونم

من با همه ي دخترايي كه ديده شايد فرق داشته باشم اما مهم تر از همه دوست داشتنم هم فرق دارد...

محمد😔#  

محمد کیه؟

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیه تو دلم

اها نعجب کردم ولی اینو بدون کسی ک قرار باشه بمونه می مونه وتنهات نمیزاره

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡