2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 79 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلم اموات اصولا تا چهلم تو خاب کسی نمیاند ولی بعدش میاند اگه اجازه داشته باشند

من 10 روزه هیچ خوابی یادم نمیاد معمولا همه خوابام یادم میاد ولی هر چی شبا دعا میکنم ب خوابم بیاد نمیاد لحظه شماری میکنم یه بار ببینمش 

حالا برا چی شایعه نمی فهمند مشخص میشه که حامله نیستی 

مردم ما بخصوص شهر ما اونقد از غیبت کردن لذت میبرن ک شایعه انداختن کار هرروزشونه امروز ازم میپرسیدن اگ وقتت گذشته ب مادرشوهرت بگو بعدا دعوا میشه یکی نیس بگه تو کی هستی اخ اصلا داشته باشم هم مادرشوهرم هیچ کاره هس خداروشکر ندارم بچم یتیم بزرگ نشه مث خودم یتیم نباشه بی پدری خیلی سخته 

من 10 روزه هیچ خوابی یادم نمیاد معمولا همه خوابام یادم میاد ولی هر چی شبا دعا میکنم ب خوابم بیاد نمی ...

گلم اموات تا روز چهلم نمیتونند بیاند در صورت موارد خاص میاند براش دو رکعت نماز با تمرکز کامل بخون میاد تو خابت ولی احتمالا بعد چهلم

همه چی درست میشه 

انشالله که خدا بهت صبر بده گلم و تحمل کن سخته ولی زندگی همینه به کسی رحم نمیکنه هر کس باید یه جور امتحان بشه گلم میدونم خیلی سخته ولی کاری نمیشه کرد عشقم همسرت متوجه میشه می بینه به خاطر اونم که شده اروم باش عزیزم 

همه چی درست میشه 
گلم اموات تا روز چهلم نمیتونند بیاند در صورت موارد خاص میاند براش دو رکعت نماز با تمرکز کامل بخون می ...

اخه یکی از دوستامون دیده بودش همش میگفتم چرا خواب اون رفته ولی من نیومده دوستم میگف شوهرم تو ماشین ب اون دوستمو شوهرش گفته ب کیمیا بگین کت شلوارمو بغل نکنه گریه نکنه منم یه روز قبلش دقیقا کت شلوار دامادیشو بغل کرده بودم یه روز بعدش دوستم خوابشو گف موندم چرا خواب من نیومده میترسم اصلا نیاد 

اخه یکی از دوستامون دیده بودش همش میگفتم چرا خواب اون رفته ولی من نیومده دوستم میگف شوهرم تو ماشین ب ...

ببین میدونه که اگه بیاد تو بی تابتر میشی برا همین نمیاد برادر منم همین طور شد تو خاب بقیه میره اما تو خاب خودمون کمتر 

همه چی درست میشه 
خانمی خواهشا یکم درک کنیید.حداقل رفتاری نداشته باشین که برنجه دنیای مجازیه درست ولی باید مراقب باشیم ...

فداتشم ک درکم میکنین من خودم نخواستم جواب بدم ولی ناراحت شدم

انشالله که خدا بهت صبر بده گلم و تحمل کن سخته ولی زندگی همینه به کسی رحم نمیکنه هر کس باید یه جور ام ...

بخدا چشام تار میبینه دست خودم نیس همش گریم میاد حس میکنم تنها موندم کسی رو ندارم از بس ارام بخش زدن حال تکون خوردن ندارم

ببین میدونه که اگه بیاد تو بی تابتر میشی برا همین نمیاد برادر منم همین طور شد تو خاب بقیه میره اما ت ...

ولی بیاد بهتر میشم کاش راهی بود کاری میکردم میفهمید دلتنگشم بیاد ببینمش 

عزیزم خدا رحمتشون کنه 

همه ما دیر یا زود میریم...  

خدا به شما هم صبر بده 😔

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز