2777
2789
عنوان

متفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 41 پست
من یک‌ماهه ۲۶

چند وقته اقدامی؟

این قرص رو دکتر بخاطر تنبلی تخمدان داد بهم حالا اگه باردار نباشم این ماه قرصم تموم میشه دوباره باید برم پیشش

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله  بنظرتون روده  بی بی چک بزنم؟ میترسم تو ذوقم  بخوره

اگه میتونی نزن

من دیروز میخواستم بزنم دوباره پشیمون شدم

شما چند وقته اقدامی

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
تقریبا ۶ ماه البته دست و پا شکسته

منم ۵ ماهه اقدامم فعلا که خبری نیست از این میترسم کلا هیچوقت باردار نشم😔

منم ۵ ماهه اقدامم فعلا که خبری نیست از این میترسم کلا هیچوقت باردار نشم😔

من هم کیست دارم هم تنبلی

انشالله که هممون زود زود مامان نیشیم

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭
شما پیش کدوم دکتر میرید؟؟؟ من دکتر مستشار تهران

پیش لیلا سعیدی میرم تهران

تعریفش رو زیاد شنیدم یک بار ۵۰ روز تاخیر پریودی داشتم رفتم پیشش که سونو گرفت گفتش که تنبلی دارم و واسه ۳ ماهم قرص داد گفت اگه با اینا باردار نشدی بعد ۳ ماه روز سوم پریودیت دوباره بیا

من هم کیست دارم هم تنبلی انشالله که هممون زود زود مامان نیشیم

انشالله که همین ماه سه تامونم باردار بشیم و پِری نشیم