2777
2789
عنوان

اخه وابستگی ام حدی داره +عکس

1095 بازدید | 61 پست

پسرم خیلی وابسته باباشه پیش باباش اصلا منو فراموش میکنه عکس یه نمونش رو براتون میذارم فانم هست 😅

وزن اکنون 46 وزن هدف 60 قـد 165                      وزن پــسرم 9700 وزن هدف در 17 بهمن 10500           قد پــسرم 79 قد هدف 85(خدایا تو اگه بخوای میشه)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عکس؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

تو ماشین یا هرجا بریم فقط بغل باباش کل راه بغل باباش حتی همونجا خوابید 

وزن اکنون 46 وزن هدف 60 قـد 165                      وزن پــسرم 9700 وزن هدف در 17 بهمن 10500           قد پــسرم 79 قد هدف 85(خدایا تو اگه بخوای میشه)

مینویسن + عکس همون پست اول بذارن دیگه، یعنی چی؟! 😠

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

همسر منم خیلی برا پسر کوچیکم وقت میذاری پارک میبره تو خونه باهاش بازی میکنه اینم بشدت وابسته س .صبحا بیدار میشه میبینه رفته سرکار گریه میکنه میگه من تنها موندم .منو نبرده .. منم میخام برم کار .. هر روز باید زنگ بزنم باباش صحبت کنه و بعد بگه ساعت دو میام .تلفنو قطع میکنه باز گریه میکنه میگه من برم کار پیش بابا ..اخر یه بار زنگیدم تلفنو داد مدیر مدرسه گفت سر کار مال باباهس من اجازه نمیدم بچه ها بیان ..ولی بازم از رو نرفت خخحخ 

.

یه خانومی تا فامیل بهم گفت بچه را نباید وابسته پدرش کنی! خب وابسته پدر نکنم وابسته کی بکنم!؟

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
2790
2778
2791
2779
2792