2777
2789
عنوان

واااااای خانوما بیاید ی لحظه 😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 133 پست
نتیجه اخلاقی دیگه کشک سمیه نگیرید

خخخخ من چ میدونم مشکل از کجا بود.

ینی شرکت ب این معروفی، بهداشتو رعایت نمیکنه؟ نمیترسه اسمش بدنام شه؟ آخه کشکم مورچه میکنه مگه؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای باد سریال ساختمان پزشکان افتادم پدر مادر دکتر افشار تو کنسرو لوبیا سنگ پیدا کرده بودن چه کردن  

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
تو بهتری😘😂

😁❤❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
منم حیر سرم دیشب از افق کوروش گوشت چرخی خریدم اومدیم خونه خواستم بسته بندی کنم ی بودی میداد که نگو ی ...

وأي ماهم گوشت از كوروش خريديم موقع درست كردنش بو ميداد 😷

خدايا بهم يه دختر ناز سالم بده🙏 ❤️

به نظرت مورچه هاش خیلی ریز نیست 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خخخخ آره. شوهرم شب‌کاره، منم تنهام بیدار بودم آش رشته درست کردم دیگه... 😁😁😁😂😂😂

هوسم شد نامرد 😢😢 جای مارو هم خالی کن 😉

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خخخخ آره. شوهرم شب‌کاره، منم تنهام بیدار بودم آش رشته درست کردم دیگه... 😁😁😁😂😂😂

بوی پیاز داغ اینا نمیپیچه تو ساختمونتون؟!

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
مگه باید جوشوند؟

آره دیگه گلم. یکم با آب رقیق میکنی بعد خوب می‌جوشونیش.

اگه نجوشونی  نمیدونم چ موادی داره ب بدن آسیب میرسونه.

مورچه هم ک جدیداً داره 😐

فکر کنم اونا مال خود کشکه.من که تا الان مورچه اونجوری ندیدم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
میریزمش دور. ینی بجای کشک هیچی نمیشه جایگزین کرد؟ 😭

کمی سرکه سیاه بزن.عالیه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...