oshida مدیر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان حس خوب😍 | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست خدا گویدتو ای زیباتر از خورشید زیبایمتو ای والاترین مهمان دنیایمبدان آغوش من باز استشروع کنیک قدم باتوتمام گامهای مانده اش با من❤ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/07/23 | 02:01 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 جدا؟؟؟، آره باورکن من و دوستام و بعضیا که میشناسم و کلی کاربر نی نی سایت 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
eshgh39 عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 512 آره باورکن من و دوستام و بعضیا که میشناسم و کلی کاربر نی نی سایت اونام حتما خیلی غمگین هستن My lord show me right from wrong give me light make me strong
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 یاد من باشد امروز دم صبح ، جور دیگر باشم بد نگویم ؛ به هوا ، آب ، زمین مهربان باشم ، با مردم شهر ... عالی بود ممنون خانمی👌🌷🌹🌷 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 وقتی کسی را دور انداختیم، دیگر نباید سعی کنیم اشتباهاتش را تشریح کنیم؛ وقتی دنبال چراهای اشتباهات او ... 👌👌 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤