2777
2789
عنوان

تَــرفندهاي رفتــار با خانواده همســر👨‍👩‍👦‍👦

| مشاهده متن کامل بحث + 48032 بازدید | 1049 پست
نه به زور جدا خونه گرفتم رفتم واسه طلاق تا راضی شد خونه بگیره ولی خب سال دیگه میرم تو محله اونا متاس ...

خوب کاری کردی جدا شدی ازشون.بازم میری تو محلشون حواست باشه.منم خیلی از شوهرم دلسرد شدم وقتی یه مرد به زنش خیلی راحت میگه برو دیگه اون مرد بدرد نمیخوره.منم بهش گفتم بچم نبود 1ثانیه نمیموندم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عزيزم ايشالا ك هرچي دوست داري همون بشه ولي اگرم نشد اصلا سخت نگير همه چي تابع رفتار خودت هست

ممنونم سحر جون ولی میدونم برم نمیتونم دوم بیارم آخرم کارم میکشه به طلاق.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش تو خونت با لباس خیلی راحت بگرد وقتی اون اومد پایین یجور که بفهمه تندی عذر خواهی کن مثلا بگو ببخش ...

آره اینم فکر خوبیه چند بار برم اطاق طول بدم میفهمه که نباید هی بیاد و بره.😡

خدانكنه خانومي باديد مثبت برو جلو عزيزم

با دید مثبت وقتی مادر شوهرم منفیه آخه چجوری?😖

سلام اگه خیلیاتون جای من بودید چیکار میکردید حتمن طلاق میگرفتید با این ظریفت کم.ولی چون شوهرم رو دوست دارم و میدونم اونم از وضعیت# پیش اومده راضی نیست تحمل میکنم تا این دوره تموم بشه . پدر شوهرم چهار ساله با ما زندگی میکنه اومده اینجا کار میکنه تا بازنشست بشه خودشم توی یه شهر دیگه زنو بچه داره.حالا فکرشو کنید غذاش باید اماده باشه.چاییش. جا برای خواب.و حلاصه خیلی چیزا منم سختمه خیلی ولی مجبورم و انجام میدم فقط به خاطر آقای شوهر  تازه یه بچه کوچیک هم دارم

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  
خواهرشوهرمنم ک قشنگ دوتابشقاب میذاره رو اپن میشینه سرشمیره تو گوشی  من مجبورم تنها بشورم اب بک ...

نمیشه وقتی خواهرشوهرت میاد بشقابارو میذاره رو اپن و میره میشینه توام صداش کنی بگی فلانی جان ظرفا زیاده تنهایی نمیتونم بشورم بیا کمکم کن؟

آخه من خواهرشوهرام اولش میرن سرشونو گرم میکنن که من برم کنار سینک شروع کنم ظرف شستن بعد برا آبکشیش زود یکیشون میاد کمک میکنه.اینکارو میکنن چون زورشون میاد من بشینم و اونا دوتایی بشورن ظرفارو.ولی وقتی میبینن من دارم میشورم انگار خیالشون راحت میشه که عروسشونم داره کار میکنه ننشسته استراحت کنه😐

نمیشه وقتی خواهرشوهرت میاد بشقابارو میذاره رو اپن و میره میشینه توام صداش کنی بگی فلانی جان ظرفا زیا ...

عزیزم انقدر پرو و پاچه پارس خواهرشوهرم که نگو

مثلا ازدرمیاد تو کلا سرسنگین ی سلام خشک بعد نیم ساعت با مانتو میشینه خیلی خشک بعدشم موقع سفره بلند نمیشه مگه اینکه شوهرم بش اشاره بده

یعنی خودمو شوهرم باهم سفره پهن و جمع میکنیم

بعد من وایمیسم خودم میشورم اب میکشم

حالا یه ترفندی ک زدم چندروز پیش ب پدرشوهرم گفتم فلانی اومده بود خونمون زنش اصلا پا نشدُ خیلی بدم اومد شخصیت خودشو رسوند یعنی چی ک فقط خورد رفت کنار ادم یه کمک میده و کلی حرفای اینجوری 

گفتم کسی خونم پا نشه منم دیگه بلند نمیشم تو خونش مگه من کلفتم واسه مهمونم سنگ تموم بذارم خونه هاشونم برم کارکنم 

حالا نمیدونم متوجه منظورم شدن یا نه😁😁

پسرم❤👦
ترفندهای جالبی بود ولی ترفند خودم از همه بهتره: "قطع رابطه"😆 البته بیشتر چیزایی که اینجا گفته شد ر ...

عزيزم قطع رابطه تا جايي كه ميشه نباشه بهتره،چون همسرمون هم مثل ما نياز داره كه خانوادش رو ببينه و باهاشون رفت وامد داشته باشه و ما هم كنارش باشيم ولي بايد مديريت شده باشه

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
عزیزم انقدر پرو و پاچه پارس خواهرشوهرم که نگو مثلا ازدرمیاد تو کلا سرسنگین ی سلام خشک بعد نیم ساعت ...

مسلما فكرشون نميره سمت دخترشون،عزيزم شمام كار نكن خونه ي كسي و نذار كسي هم خونت كار كنه،ازم مهموني ميره نه اينكه انقد كار كنه و خسته بشه بيشتر از خونه ي خودش،البته نظر من اينه ☺️

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
مسلما فكرشون نميره سمت دخترشون،عزيزم شمام كار نكن خونه ي كسي و نذار كسي هم خونت كار كنه،ازم مهموني م ...

والا نظر منم همینه ولی شوهرم هی اشاره میده پاشو پاشو اگرم پا نشم تا سوار ماشین بشیم بحث و دعوا و حرف و تو شخصیت نداریووو😢😢😢

پسرم❤👦