2777
2789
عنوان

لیزر کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 8077 بازدید | 32 پست
سلام . ببخشید  شما میفرمایید کلا لیزر خوب نیست یا فقط مرکزی که رفتین را میفرمایید. اگر لیزر خوب ...

ببین لیزر خوبه و به هرحال هر عملی یه درصدی احتمال شکست داره  
حالا روی من بد و سخت جواب داد (فعلا خوبم بعد از چهار ماه و عود ندیدم اما ماه اول دو بار تورم کرد و ترکید ) اما خیلیا با همین آقای ثابت نتیجه عالی گرفتن (از نزدیکانم) و همون عود های ماه اولم نداشتن ...  بدن با بدن فرق داره شایدم من درست رعایت نکردم بعد عمل
کیست  منم خیلی سالخورده بود البته  .. آخه شانس دیگه ای هم نداشتم فقط ایشون بالیزر عمل میکنه .. دو جای دیگه زنک زدم و رفتم دیدم کلا خالی میبندن لیزر نیست وقتی میپرسیدم لیزره؟  مِن و مِن میکردن و آخر معلوم میشد فقط برش با لیزره .... مثلا منشی زهرا سعادتی کلا پیچوند ... گفتم لیزره گفت اره گفتم خانم با فیبر لیزره یا فقط با دستگاه کوتر یا مشابه اون برش ایجاد میکنید ... سریع گفت بیا ویزیت شو ( این یعنی لیزر نیست بیا قانعت میکنیم )
به هرحال با همه موارد بالا که راجع به آقای ثابت نوشتم و همه اذیتایی که شدم به خاطر اینکه من سرکار میرم و نمیتونم  دوره نقاهت عمل باز رو از نظر زمانی داشته باشم  واسه من  
گزینه بدی نبود با اینکه فعلا نتیجه قطعی نگرفتم بعد از 4 ماه و هنوز منتظرم ببینم دوباره عود میکنه یانه ....
 به شرطی که باهاش حرف بزنید که کاملا ریشه کن کنه کیستتون رو ... چون مراجعش زیاده ... شاید من از زیر دستش در رفتمو نشده خلاصه
شایدم نتیجه قطعی زمان میبره

اما در کل حتما انجام بدین حالا پیش هر کی شد
ترس نداره عمل جراحی قلب که نیست تحقیق بیخودی نکنین  

ببین لیزر خوبه و به هرحال هر عملی یه درصدی احتمال شکست داره   حالا روی من بد و سخت جواب داد (فع ...

سلام منم کیست مویی دارم راجب لیزر یکسری سوال دارم میشه درخواست دوستیمو قبول کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم کیست مویی دارم راجب لیزر یکسری سوال دارم میشه درخواست دوستیمو قبول کنید

برو عمل كن نترس اوكيه … من اصلا بعد از عمل رعايت نكردم اصلنا …. بعد از هشت ماه اوضاع بدك نيس برو عمل