2777
2789
عنوان

کلفت نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 31 پست
گیریم که کلفت هم باشیم عوضش آقامون خرجمونو تمام و کمال میده خونه و ماشینشو به ناممون میزنه سالگرد از ...

واسه ماکه اینجور نیس چون دستش تنگه 😊اما با محبت جبران میکنه کارامو

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درحدتوانش میکنه دیگه بازهم دمش گرم خیلی ازمردها همین قدر هم حالیشون نیست

اره خداروشکر

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

عزیزم ادم عاشق روحیه مبخاد توام صیح تا شب تو خونه تنها باشی با بچه ور بری بعد شوهرت بیاد بخای ساپورت ...

اتفاقا من از اول عروسیم از شش صبح تا یازده شب تنهام

تابستونا تا دوازده

چه میشه کرد زندگی دیگه همون نیم ساعت یک ساعت هم باهم خوب باشیم بهتره تا بجنگیم و حال همو بگیریم غر بزنیم و نق بزنیم

یک ساعت باهمیم سعی کنیم خوش باشیم دیگه

نه فقط من خیلیا شرایط زندگیشون مثل منه 

شرایط زمان ما اینجوریه خودمون حداقل بهتره سخت ترش نکنیم 

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم
درسته...در صورتی که هر وقت بخوای بتونی این کارو نکنی...مجبور نباشی...وظیفت ندونن.

اگه این مدلی فکر می‌کنی پس به همسرتم باید حق بدی بعضی وقتا کار نکنه و درآمدی نداشته باشه

کار کردنو وظیفه ش ندونی

بی اعصابی بی پولی لامصب دیگه عاشقی دیگه برامون نزاشته

اتفاقا الانم بی پولم ولی با غر زدن و نق زدنم کسری مغازه همسرم جبران نمیشه فقط بهش فضای امن میدم بتونه حرفاشو بزنه بهش راهکار بدم بتونه دوباره جبران کنه

اگه این مدلی فکر می‌کنی پس به همسرتم باید حق بدی بعضی وقتا کار نکنه و درآمدی نداشته باشه کار کردنو ...

اونم می تونه مرخصی بگیره.

ولی اگه کار خونه رو در مقابل کار بیرون همسر و یه کار اجباری در نظر بگیریم، حداقل به نظر من معنیش عشق و محبت نمی شه. معنیش دقیقا می شه همون چیزی که تو عنوان گفتین نیستیم.

به نظر من درستش اینه که هر دو بیرون کار و فعالیت داشته باشن و کار خونه رو هم تقسیم کنن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اونم می تونه مرخصی بگیره. ولی اگه کار خونه رو در مقابل کار بیرون همسر و یه کار اجباری در نظر بگیریم ...

دیگه توافقی

شما میتونی هر جور که فکر می‌کنی با همسرت به توافق برسی

اونجوری که قبول ندارم که مرد نوکر باشه و عابر بانک زن کلفت و کنیز

کلا زندگی به تفاهمه