2777
2789
عنوان

※ ■ختم مجرب سوره حشر ویژه منتظران■ ※

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1658 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سروشاد   سلام دوست گلم به نیت نی نی, دار شدنت خوندم انشالله حاجتت روا شع ♥

لطفا منم دعا کنید عید بچم سقط شد اقدام کردم هنوز باردار نشدم ...دیگه خسته شدم از اینکه هرچی را میخوام باید انقدر دنبالش باشم تا بدست بیارم..

nazli94# خوندم به نییتت ان شاالله هرچه زودترحاجت رواشی

ممنون عزیزم انشاالله تو هم حاجت روا شی ❤️

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
Nazli94 عزیز به نیتت خوندم ایشالا که حاجت روا شی دوست جون

فدات عزیزم انشاالله ب حق این روزای عزیز تو هم حاجت روا شی❤️😘

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
 nazli94#  عزیزم انشاالله هرچه زودترحاجت رواشی

مرسی عزیز دلم انشاالله خودتم حاجت روا شی ❤️😘

nazli94#  سلام الان به نيت شما سوره حشرر خوندم ان شالله هرچه زودتر مادر بشي

سلام عزیزم مرسی گلم انشاالله حاجت رواشی❤️😘

Nazli94#به نیتت خوندم گلم حاجتت روا عزیزم

مرسی دوست عزیزم انشاالله خودتم حاجت روا شی ❤️😘

دوستان من پنج شنبه انتقال دارم.دعا کنید تا این ختم تمام نشده،خبر بارداری مو بهتون بدم

ممنونم

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

nazli94 عزیزم به نیتت خوندم انشاالله حاجت روا بشی گلم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
nazli94#   عزیزم به نیت شما خواندم.حاجت روا انشاالله

ممنون عزیزم انشاالله خودتم حاجت روا شی 😘❤️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز