2777
2789
عنوان

※ ■ختم مجرب سوره حشر ویژه منتظران■ ※

| مشاهده متن کامل بحث + 10342 بازدید | 1658 پست
بلاخره عکسم لود شده بچه ها این عکس یک رب بعد تسته روش نوشته ۱الی۲ دقیقه بعد تست نشون داده میشه او ...

یعنی مبارکه شما مادر شدی 🌺🌺🌺

👼🏻 رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 👼🏻
اگه همون اول خط کمرنگ افتاده پس مبارکه

اره اول خیلی کمرنگ بود بعد یک ربع اینطوری شد

خدا کنه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مبارکه شما مادر شدی 🌺🌺🌺

خداکنه واقعا مثبت باشه منکه باورم نمیشه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

شادی _بهشتی عزیزم به نیتت خوندم 

انشاالله به حق این ختمی که میخونیم همین ماه باردار میشی عزیزدلم😊

مبارکه فردا برو ازمایش برا ماهم دعا کن گلم 🌺🌹💋

عزیزم معنی امضات بی نظیره

منم میخوام بزارم اگه اشکالی نداره☺

بچه ها فردا نوبت منه موعدمم هست کمرم خیلی درده فک کنم پری میخواد بیاد سه ساله منتظرم خیلی امیدوار بو ...

عزیزم ان شاالله به زودی بارداربشی

اصلا خودتوناراحت نکن منم اول ختم باوجوداین که خیلی امیدواربودم پریودشدم 

مطمئنم که خدا دست ردبه سینمون نمیزنه،خودش الرحم الراحمینِ

ما قطَعتُ رَجائِی مِنکَـ (هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود)خدایاشکرت بالاخره منم مامان شدم،خودت نگهدارش باش...

@شادی بهشتی عزیز به نیتت خوندم انشالله که حاجت روابشی عزیزم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》