2777
2789
عنوان

※ ■ختم مجرب سوره حشر ویژه منتظران■ ※

| مشاهده متن کامل بحث + 10347 بازدید | 1658 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی گلم من این ماه انتقال دارم

24آبان هم تولد شوهرمه ،دعا کنید روز تولدش نتیجه گرفته باشم و به عنوان هدیه تولد بهش خبر پدر شدنشو بدم

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

حانوما منم ب نیتتون خوندم فقط این روزایکم درگیرم وقت نمیشه بیام بگم خوندم ولی هرروز میخونم خیالتون راحت انشاالله همگی ب خواسته تون برسین...برای منم خیلی دعاکنید

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

الیکان عزیز و رقیه به نیتتون خوندم دیروز یادم رف اعلام کنم

خدا بچه ی سالم و صالح نصیبتون کنه برای منم دعا کنین.

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
الیکان عزیز و رقیه به نیتتون خوندم دیروز یادم رف اعلام کنم خدا بچه ی سالم و صالح نصیبتون کنه برای م ...

ممنونم گلم 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

@رهاخوشکله بینیت خواهرت خوندم انشالله که صاحب یه پسر سالم وصالح بشن🙏

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

به نیت خواهر رها خوشکله خوندم

انشاالله از خدا هرچی میخوای بهت بده عزیزم

ی بچه سالم و صالح 

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀