2777
2789
عنوان

※ ■ختم مجرب سوره حشر ویژه منتظران■ ※

| مشاهده متن کامل بحث + 10347 بازدید | 1658 پست
خانومی دختر نمیخواستم خخخخخخخ پسر میخواستم بعد برا بارداری خانوم صدیقه بخونین نه رها خوشکه ،شماه نه ...

ایشاالله حاجت روا بشی 

اما من خیلی توی نی نی سایت نمیام

فقط سهم قرانم رو میخونم..اینجا اعلام میکنم.

دیگه اسم یادم نمیمونه.شرمنده

خدایا شکــــــــــــرت...خودت نی نیم رو حفظ کن🙏🙏🙏

به نیت رها خوشگله خوندم

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من نمیدونستم گفتم رها خانوم.صدیقه خانم ان شالله خدا بهتون یه بچه سالم و نیک بده به نیتتون سوره حشر خوندم

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
ایشاالله حاجت روا بشی  اما من خیلی توی نی نی سایت نمیام فقط سهم قرانم رو میخونم..اینجا اعلام ...

بنویس هر روز نگاش کن پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه نوشتن اسامی اونم تو کاغذ 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
سلام خانما خواسم بگم آزمایش من مثبت شد شکر خدا.انشاله همتون به زودی نتیحه بگیرین.فدای بی بی زینب هم ...

مبارکه عزیزم انشالله اونی که بهترینه پیش بیادبرات.مارم دعاکن

خدایامراان ده که مراان به

خانومای عزیزازتون عاجزانه خواهش میکنم واسم دعاکنین باردارباشم.دوتاآمپولhcgتزریق کردم.فردایاپس فردامعلوم میشه باردارم یانه.علایم پریودمثل ماهای قبل دارم کمردرد پادردوگاهی زیرشکمم  

خدایاشکرت
 خانومای عزیزازتون عاجزانه خواهش میکنم واسم دعاکنین باردارباشم.دوتاآمپولhcgتزریق کردم.فردایاپ ...

الهی 😢عزیزم خداکنه بحق, بی, بی, زینب باردارباشی 

❤❤

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥