2777
2789
از همون کارتون در میره برا منم روز اول تو کارتون بود به خیال خودم درشم محکم بسته بودم ولی در میده بز ...

درست کردم براش خاک اره برا ریختم. سرشم کلا بستس...  دیروز در رفته بود از تخت پیداش کردم ولی همین میگن خرامه دو دل شدم نمی‌دونم نگهش دارم با نه؟؟؟

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
درست کردم براش خاک اره برا ریختم. سرشم کلا بستس...  دیروز در رفته بود از تخت پیداش کردم ولی همی ...

والا نمیدونم حرومه یا نه نشنیدم اخه حیف بنده خدا کجاش میتونه حرام باشه مگه میخواهی بخوریش ؟ بازم دلت شک داره پرس و جو کن من سر در نمیارم از این موارد  

اینم بدون مادامی که تو کارتونه در میره باید بیوفتی دنبالش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا نمیدونم حرومه یا نه نشنیدم اخه حیف بنده خدا کجاش میتونه حرام باشه مگه میخواهی بخوریش ؟ بازم دلت ...

ممنون گلم باش

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

نه باباحرام نیس کلاهیچ حیوونی نگهداریش حرام نیس

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
ممنون گلم باش

قربونت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
[QUOTE=71666529]مگ.میخوای بخوریش ک حرامه 😐😐😐😐[/QUOTنمی‌دونم میگن نجسه از اون موقع اعصابم ب هم ری ...

نه نجس نیی فقط فضله ش نجسه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز