2777
2789
عنوان

خودشیفته

779 بازدید | 22 پست

یه دوست دارم که خوشگله و خیلی خودشیفته ست و خیلی اهل ادا اطوار و دلبری واسه پسراست انقد عشوه میاد که پسرا میفتن دنبالش بیشتر پسرایی که دنبال رابطه های هفتگین و سریع طرف رو ول میکنن.یه دوست دیگه هم داریم که اونم قیافش خوبه اما من ندیدم پسرا اینجوری برن تو نخش و بخوان ازش استفاده کنن.اینم به خاطر اینکه پسرا دنبالشن خودشیفته شده و خودشو تو اینه میبینه میگه وای چقدر خوشگلم😐جدیدا خیلی رو مخم رفته یه پسره هست توی دانشگاه که خیلی به من گیر میداد و از من خوشش میومد بعد دوستام همش میگفتن به من که از تو خوشش میاد بعد هفته پیش این دوستم اتفاقی برخورد کرده بود به پسره رفته بود تو بغلش🤦‍♀️بعد اول گفت حواسش نبوده بعد گفت تعجب کرده بعد لبخند زده رفته بعدش گفت از قصد خودشو انداخت روی من😱😩من گفتم مطمینی؟من این پسر رو میشناسم همچین ادمی نیس دخترا می خوان بهش دست بزنن خودشو میکشه کنار میگه من بدم‌ میاد بعد بیاد خودشو بندازه روی تو؟😳دیگه جواب نداد!!!! احساس میکنم خیلی حسوده یه بار تو یکی از کلاسا یه پسره از یه دختره خوشش اومده بود از اول تا اخر داشت نگاه میکرد به دختره بعد هم رفت پیش دختره یعنی چشم برنمیداشت از دختره😂منو و اون یکی دوستم همش داشتیم می خندیدیم که وای چقدر تو کف دختره ست این داشت حرص می خورد که چرا تو کف دختره ست اون که قیافه نداره و فلان داشت میترکید از حسودی😱بعد گفت پسری ندیدم‌که انقد تو کف باشه.با این دوستم میگیم می خندیم ولی خیلی ادم پوچ و حسودیه جوری که اگه قیافشو ازش بگیرن هیچ چیزی واسه ارایه نداره.دلیل اینکه پسرا انقد دنبالشن ادا اطواراش و دلبریاشه اما خودش فکر میکنه به خاطر ظاهرشه.از رابطه باهاش خسته شدم نمیدونم چجوری باهاش تموم کنم به چه بهونه ای🤦‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بش گفتم شاید بخوابد به کانال من رو تبلیغ می شود کانال من از این عکس رو لایک کنید با تشکر و خداحافظ ت ...

ها؟؟؟؟؟؟؟؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
😐ولش کن از این جور ادما دوست در نمیاد

اصلا مدل راه رفتن و حرف زدنش و نگاهش به پسرا جوریه که اداست و واقعا انگار می خواد خودشو عرضه کنه.بعد جالبه این پسری که میگم هرموقع ما با هم‌بودیم همیشه نگاهش روی منه من ندیدم به این دوستم‌ نگاه کنه نمیدونم چرا دروغ میگه😑

اصلا مدل راه رفتن و حرف زدنش و نگاهش به پسرا جوریه که اداست و واقعا انگار می خواد خودشو عرضه کنه.بعد ...

حسوده وسلام😣

گرگ باش!!!  هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا    همه رو شستم گذاشتم کنار 🥀🥀  
غیبت#  

😐الان ما میشناسیمش 

پناه برخدا 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
ها؟؟؟؟؟؟؟؟

😂😂😂مااتیحفترکتقنشنثتیااعاعتبترایاتطنشنثجقحیایافحف استست۳تفنگداران در این وبلاگ جای داد لطفا بفرست تا حالا خیلی ممنون که می خواستید در کانال تبلیغ رایگان تبلیغ کنید در کانال تبلیغ اخلاقی و عج طبقه اول شدم می گیری به کانال دشت گل اگر شما رو در این وبلاگ جای داد و کثیف و بو گندو هستی که تا به حال داشتم با تشکر از اعضاء محترم گروه و بچه دار شدن به سکه هامون برداشته میشه این دزدیده 

بش گفتم شاید بخوابد به کانال من رو تبلیغ می شود کانال من از این عکس رو لایک کنید با تشکر و خداحافظ ت ...

هااااا  نمنه؟؟!

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

این چیه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست