یه دوست دارم که خوشگله و خیلی خودشیفته ست و خیلی اهل ادا اطوار و دلبری واسه پسراست انقد عشوه میاد که پسرا میفتن دنبالش بیشتر پسرایی که دنبال رابطه های هفتگین و سریع طرف رو ول میکنن.یه دوست دیگه هم داریم که اونم قیافش خوبه اما من ندیدم پسرا اینجوری برن تو نخش و بخوان ازش استفاده کنن.اینم به خاطر اینکه پسرا دنبالشن خودشیفته شده و خودشو تو اینه میبینه میگه وای چقدر خوشگلم😐جدیدا خیلی رو مخم رفته یه پسره هست توی دانشگاه که خیلی به من گیر میداد و از من خوشش میومد بعد دوستام همش میگفتن به من که از تو خوشش میاد بعد هفته پیش این دوستم اتفاقی برخورد کرده بود به پسره رفته بود تو بغلش🤦♀️بعد اول گفت حواسش نبوده بعد گفت تعجب کرده بعد لبخند زده رفته بعدش گفت از قصد خودشو انداخت روی من😱😩من گفتم مطمینی؟من این پسر رو میشناسم همچین ادمی نیس دخترا می خوان بهش دست بزنن خودشو میکشه کنار میگه من بدم میاد بعد بیاد خودشو بندازه روی تو؟😳دیگه جواب نداد!!!! احساس میکنم خیلی حسوده یه بار تو یکی از کلاسا یه پسره از یه دختره خوشش اومده بود از اول تا اخر داشت نگاه میکرد به دختره بعد هم رفت پیش دختره یعنی چشم برنمیداشت از دختره😂منو و اون یکی دوستم همش داشتیم می خندیدیم که وای چقدر تو کف دختره ست این داشت حرص می خورد که چرا تو کف دختره ست اون که قیافه نداره و فلان داشت میترکید از حسودی😱بعد گفت پسری ندیدمکه انقد تو کف باشه.با این دوستم میگیم می خندیم ولی خیلی ادم پوچ و حسودیه جوری که اگه قیافشو ازش بگیرن هیچ چیزی واسه ارایه نداره.دلیل اینکه پسرا انقد دنبالشن ادا اطواراش و دلبریاشه اما خودش فکر میکنه به خاطر ظاهرشه.از رابطه باهاش خسته شدم نمیدونم چجوری باهاش تموم کنم به چه بهونه ای🤦♀️