2777
2789
عنوان

وقتی درد پریود عاجزتون میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 40340 بازدید | 46 پست
من اکثرا ژلوفن میخورم ولی اینباریه کلد استاپ خوردم ودولیوان چای نبات با زنجبیل کمی درد داشتم وکامل ق ...

خونه باشی کار نداشته باشی راحته

سرکار عذابه

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن ژلوفن پرزای معده رو از بین میبره منم سرکار نباشم نمیخورم خونه باشم درد میکشم تحمل می کنم

تو اون حالت درد و به خودم پیچیدن تنها چیزی که به فکرم نمیاد و برام مهم نیست پرزای معدمه  

من از دردم بمیرم قرص نمیخورم درد من طوریه ک رنگم زرد میشه و کلا مثل غش کرده ها میشم😂😂😂

خوب کاری میکنی مثل مامان من

منم سرکار نباشم نمیخورم اصلا

من پریود میشدم قبل نی نیم روزی ۶تا ژرلوفن میخوردم یعنی سه وعده دوتایی تاسه روزاول همه دعوام میکردن قایمکی میخوردم واییی الانم درددارم ولی قرص سعی میکنم نخورم

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

یادمه مدرسه ک می رفتم 

انقدر ب زمین و زمان چنگ میزدم از درد ک حد نداشت 

همیشه میفرستادنم خونه !!

آبرو نداشتم رسما ....🤪🤪

کیسه آب گرم 

نخوردن سردی جات و چیزهای نفاخ  نزدیک شروعش 

خیلی عالیه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
والا منم ۲ تا ژلوفن  با هم میخورم ...خیلی از شدت درد بی قرار میشم

منم دوتا دوتا ینی اگه یکی میخوردم هیچی بود باید میرفتم دوباره دوتاباهم مینداختم

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔
من پریود میشدم قبل نی نیم روزی ۶تا ژرلوفن میخوردم یعنی سه وعده دوتایی تاسه روزاول همه دعوام میکردن ق ...

مگه نخود کشمشه

نکن دختر