ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ما یه تی وی داشتیم که تو نماز خونه بود همیشه هم یه تعدادی اونجا درس میخوندن
ما چند تا خوابگاه بود تو يكيش نمازخونه بزرگ اصلي ، بقيه ساختمونا هر كدوم يه سالن تلويزيون، يه سالن مطالعه هم داشتيم تا صبح تو محوطه هم ميتونستيم باشيم البته ديواراش بلند بود ،
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
ما یه تی وی داشتیم که تو نماز خونه بود همیشه هم یه تعدادی اونجا درس میخوندن
ما هم نماز خونه و سالن مطالعه مون یکی بود؛ یه آخونده گاهی میومد برا نماز جماعت اما هیچ وقت روش رو سمت دخترا نمیکرد. تو امتحانا من داشتم درس میخوندم گفتن پاشو حجاب بزن حاج آقا دارا میاد گفتم اون ک اصلا ما رو نمی بینه خلاصه با همون وضع نشستم اونم اومد نماز خوندو صحبت کرد و رفت😁
توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود... درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر
من دانشگاه نرفتم ولی سه سال راهنمایی و اول دبیرستانم خوابگاه مدرسه نمونه دولتی بودم بهترین سال های عمرم بود کلی خاطرات تلخ و شیرین دارم وقتی میرم تو اون دوران بی اختیار اشک میریزم حیفه روزای گذشتع چقدر خوش بودیم
فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍